Скористайтеся шансом перевірити себе в ході аудиту. Візьміть участь у конкурсі AudyssEY

6099
Facebook Twitter
Скористайтеся шансом перевірити себе в ході аудиту. Візьміть участь у конкурсі AudyssEY

Кілька тисяч учасників, сотні команд, тільки одна команда-переможець та 20 000 PLN, який буде призначений кращим серед кращих.

Кілька тисяч учасників, сотні команд, тільки одна команда-переможець та 20 000 PLN, який буде призначений кращим серед кращих. Цей унікальний захід має дуже багато переваг, серед яких пропозиції роботи або оплачувані стажування у відділі аудиту EY, привабливі призи, але, перш за все, це дивна пригода, що дозволяє взяти на себе роль аудиторів та працювати над реальними справами. Все це чекає учасників третього видання студентської консалтингової компанії EY — Audit OdyssEY. Студенти польських освітніх установ, які люблять проводити час не тільки з користю, але і серед великої кількості цікавих людей, також, вміють швидко обробляти великі обсяги інформації та прагнуть перейняти досвід шанованих експертів, просто зобов'язані взяти участь в даному заході.

Конкурс проходить в три етапи.

Раунд 1: до 29 березня всім охочим взяти участь в цьому виданні необхідно зареєструвати команду (3-4 студенти, які знаходяться на одному щаблі навчання ідентичних досліджень, бакалаврат — перша ступінь та магістр — друга ступінь, обмеження за віком — 26 року) та спільно пройти процедуру старту або тест-початок онлайн. Даний тест перевіряє знання у галузі фінансів та бухгалтерського обліку.

Раунд 2: відбувається в режимі «наживо», тому що під час трансляції всі зареєстровані команди, які досягли мінімум пунктів — будуть грати роль групи аудиторів авторитетної консалтингової компанії, а також керуватимуть проектом, тим самим повністю гарантуючи реалізм. Кращі — 10-12 команд перейдуть до третього раунду.

Раунд 3 — фінал. Він передбачає складний день — повноцінну аудиторську справу під наглядом аудиторів EY. Переможцем стане команда, яка найкраще відповідає бізнесу та ринку, на якому вона працює. Оцінюватимуться взаємини із замовником, майстерне отримання та обробка необхідної інформації, а також вміння взаємодіяти з різними відомствами як в повсякденному житті, так і під час проведення аудиту.

На переможців чекають привабливі нагороди!

— Перше місце — 20 000 злотих, які будуть розподілятися між членами кращої команди, разом з пропозицією про роботу або оплачуване стажування у відділі аудиту EY для всіх членів команди-переможця та 5 основ ACCA з EY Academy of Business.— Друге місце — грошовий приз у розмірі 10 000 злотих, у тому числі три тренінги з програми ACCA Fundamentals від EY Academy of Business.— Призери, які займуть третє місця, отримають iPads, а також два тренінги з програми ACCA Fundamentals від EY Academy of Business.

Всі переможці, крім перерахованих заохочень, зможуть відчути справжню гордість за те, що отримають звання кращого аудитора у Республіці Польщі!Популярність даного конкурсу зростає з кожним роком. Відповідно до коментарів Марцина Зилинського, партнера відділу аудиту EY, хотілося б підкреслити, що вже у першому виданні брало участь понад тисяча студентів з університетів усіх куточків Польщі. Помітимо, що аудит OdyssEY має дуже велику конкуренцію, оскільки має високий рівень реалізму. Учасники з першого етапу до грандіозного фіналу працюють над реальними справами, з якими щодня стикаються аудитори в EY. Це свідчить не тільки про велику прихильність цього змагання. Організатори прагнуть до того, щоб учні знали про те, що являє собою справжній аудит з його широким спектром питань та унікальністю тем.

Більш детальну інформацію про конкурс та реєстраційні форми можна знайти на сайті www.auditodyssEY.pl, EY Польща чекає заявок тільки до кінця березня, тому, студенти польських університетів — ПОСПІШІТЬ.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини