Королівський уїк-енд у Парижі для польських студентів

1890
Facebook Twitter
Королівський уїк-енд у Парижі для польських студентів

Є багато епітетів, якими описують столицю Франції — королівський, блискучий, мерехтливий. У даній статті ми розповімо, які видатні місця Парижа варто оглянути, щоб вихідні були дійсно королівськими.

Є багато епітетів, якими описують столицю Франції — Париж ті туристи, які побували хоча б раз там. Королівський, блискучий, мерехтливий — всі ці слова доречні для кожного паризького куточка. Сотні тисяч мандрівників з усього світу прагнуть відвідати його хоча б раз у житті, не виключенням є студенти польських університетів, плануючи приємний та водночас різноманітний уїк-енд. Варто помітити, що в учнів освітніх структур Республіки Польща не виникає проблем з перетином кордону Франції, оскільки наявність довгострокової польської візи категорії D або Карти Побиту дозволяє безперешкодно переміщатися Шенгенською зоною. Звичайно, плануючи поїздку до цього європейського куточка, було б доречно скласти свій особистий план, який допоміг би побачити місця, відповідні перевагам конкретного туриста, але, якщо на це немає часу, можна скористатися нашими порадами. У даній статті ми розповімо, які видатні місця Парижа варто оглянути, щоб вихідні були дійсно королівськими.

Що подивитися у Парижі за 2 дні, крім Ейфелевої вежі?

Якщо Ви прибули до французької столиці вперше, тоді варто почати з огляду визначних пам'яток, з допомогою пішої прогулянки, починаючи хід від Notre-Dame de Paris. Прогулюючись старовинними кварталами, Ви матимете можливість скласти свою думку про красу цього граду, наприклад, Латинський квартал, що є самою вузькою паризькою вуличкою, здивує своєю неймовірною атмосферою, що ховається за букіністичними магазинами, кафе та ресторанами. Фахівці UP-STUDY рекомендують не обійти стороною Версаль. Резиденція королів, він зберіг у собі велич минулих часів. Також, варто приділити увагу наступним пам'яткам:

1. Палац Фонтенбло. Виконана у стилі Ренесансу, дана резиденція королів є однієї з найстаріших та улюблених місць, яке є справжньою скарбницею творів мистецтва.

2. Діснейленд. Якщо Ви ніколи не були у цьому чудовому парку, варто приділити йому особливу увагу, виділивши на такий захід цілий день. Він знаходиться у тридцяти кілометрах від столиці та має два кардинально різних напрямки розваг. Також любительки брендового шопінгу зможуть задовольнити своє бажання, адже для цього є все необхідне.

3. Монмартр. З цього легендарного пагорба можна не тільки побачити чарівні пейзажі, а й подумати про велике та вічне, адже на ньому творили справжні уми Франції.

4. Базиліка Сакре-Кер. На Монмартрі варто також відвідати цю базиліку, перший камінь у побудову якої був закладений більш ніж 140 років тому. Головний фасад розгорнуто до міста, що дозволяє не залишити його непоміченим городянами та гостями столиці. Усередині ж є величезна кількість вітражів, але головним перлом вважається мозаїка сцени поклоніння Святому Серцю Христовому.

5. Кабаре «Мулен Руж». Дана розвага ніколи не втратить своєї актуальності як серед жителів країни, так і гостей, адже шоу, що проходять у кабаре, унікальні, та носять у собі нотки ексклюзивності, експресії, пізнавальності та легкого еротизму.

6. Виноградники Монмартра. Любителям пошукати істину у вині варто заглянути на ці виноградники, де, до речі, займаються виробництвом і до нині. Звичайно, його не порівняти зі знаменитим Бордо, але, все ж, це вино було напоєм королів та їх свити.

Отже, поїздка та прогулянка Парижем буде дійсно королівською, якщо пройти хоча б частину наведеного маршруту. Варто також зауважити, що вихідні у Парижі для польських студентів не будуть обтяжливими у матеріальному плані, оскільки існує багато бюджетних пропозицій від компаній лоукостерів. Також, велику популярність мають автобусні тури з Польщі у кілька країн, у тому числі й до Франції, але вони більш тривалі за часом, тому підходять для відпочинку на канікулах.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини