Absolvent Talent Days — найбільший ярмарок вакансій та стажування у Польщі зібрав рекордну кількість учасників у 9-му виданні. Підбиваємо підсумки

7007
Facebook Twitter
Absolvent Talent Days — найбільший ярмарок вакансій та стажування у Польщі зібрав рекордну кількість учасників у 9-му виданні. Підбиваємо підсумки

У цій унікальній події, яка проходила у масштабах всієї країни, взяло участь 700 роботодавців, запропонувавши, в цілому, більш ніж 10800 робочих місця, інтернатури та стажувань.

Ось і завершилося Дев'яте видання найбільшого та одного з найпопулярніших заходів у Республіці Польща — Absolvent Talent Days. У цій унікальній події, яка проходила у масштабах всієї країни, взяло участь 700 роботодавців, запропонувавши, в цілому, більш ніж 10800 робочих місця, інтернатури та стажувань. Кількість учасників, серед яких були присутні студенти польських університетів, випускники ВНЗ та активна молодь, склала майже 40 000 чоловік.

У поточному році, весняне видання «Абсолютних днів талантів» надихалося ідеями «Робіть те, що Ви любите», «Знайдіть роботу, яка буде приносити задоволення та заробіток — це дасть Вам багато радості». Ці та інші проголошені мотиваційні лекції були представлені запрошеними зірками: Філіпом Чаджером та Мартіном Прокопом, а також блогером Fashionable.com, MaturaToBzdura.TV. Подібні лекції — це лише одна з багатьох причин, котрі дозволяють молодим організаторам залучити людей на ринок праці. Покоління Y (мілленіали), як правило, добре освічені, володіють іноземними мовами та відмінно справляються з новими технологіями, це творче, активне та гнучке покоління, яке легко адаптується до нових обставин, але також потребує мотивації та наставництва, що дають їм Absolvent Talent Days.Домінік Віганд, співзасновник Absolvent Group особливо підкреслив: «Щоб відповідати потребам молодих кандидатів, краще поговорити з ними безпосередньо, надихнути їх, мотивувати, показати можливі шляхи розвитку.

Успіх весняного видання «Absolvent Talent Days» показує, що ярмарки вакансій у новому інноваційному форматі фестивалю дуже популярні серед Мілленіалів, котрі виходять на ринок праці. Учасники цінують прямі контакти з роботодавцями, у свою чергу роботодавці можуть познайомитися з реальними потребами молоді».Нинішнє видання Absolvent Talent Days зібрало у 8 містах Польщі (Варшава, Вроцлав, Жешув, Познань, Краків, Катовіце, Лодзь, Гданськ-Сопот) понад 700 роботодавців з 10856 пропозиціями роботи, стажування та практики. На ярмарку вакансій було зібрано майже 40 000 учасників, у тому числі 8596 чоловіка тільки у Варшаві та 7509 у Кракові. У ході 8 засідань було представлено 74 дискусійних форуми за темами, пов'язаними з найманням, пошуком роботи та мотивації, а також був виступ 130 доповідачів.«У попередньому восьмому випуску Absolvent Talent Days більш ніж 35 000 чоловік взяли участь, водночас як випуск цього року встановив новий особистий рекорд, зібравши майже на 40 000 чоловік. Як резюмував Міхал Росоловський, член правління Absolvent Group, така висхідна тенденція є дуже корисною, оскільки демонструє підвищений інтерес Мілленіалів до роботи.Крім того, студенти польських університетів, випускники та інші охочі змогли скористатися спеціальною тренувальною зоною де їм були проведені консультації з приводу CV та дискусійні панелі, присвячені процесам вербування.

Дні Absolvent Talent відповідають потребам рекрутерів, спрощують пошук компаній для молодих талантів, пропонують професійний простір для прямих зустрічей з майбутніми співробітниками, та, перш за все, це спонукають молодих людей думати про майбутнє та планувати свій професійний шлях.

Наступне X-видання Absolvent Talent Days розпочнеться 9 жовтня 2018 року у Катовіце та знову відвідає 8 міст у Республіці Польща. Подробиці будуть надані найближчим часом в absolvent.pl/talentdays.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини