Косметологія — Краса та наука створює сучасний світ

7495
Facebook Twitter
Косметологія — Краса та наука створює сучасний світ

Більшість абітурієнтів на сьогоднішній день вже не хочуть бути ні вчителями, ні інженерами. Програма UP-STUDY радить звернути свою увагу на перспективну спеціальність Косметолог.

Більшість абітурієнтів на сьогоднішній день вже не хочуть бути ні вчителями, ні інженерами. Програма UP-STUDY радить звернути свою увагу на перспективну спеціальність Косметолог. Ринок праці та фінансова перспектива майбутньої роботи відіграє першочергове значення у виборі професії серед молоді. Особливу популярність серед дівчат, які стоять перед вибором напрямку в навчанні набуває косметологія.

У майбутнє із Косметологією

Косметологія - це єдина професія, яка поєднує у собі любов до краси, творчість і медичну компетентність фахівця. Сфери праці дуже широкі: від дерматологічних кабінетів до салонів краси та клінік пластичної хірургії.

В умовах сьогодення косметологічні клініки є одними із найбільш прибуткових сфер підприємницької діяльності, а кваліфіковані фахівці такої галузі цінуються та перебувають в постійному попиті на ринку праці. Середній місячний прибуток пластичного хірурга перевищує у п'ять разів дохід лікаря-терапевта та прирівнюється до прибутку дантиста. Найкраще готує спеціалістів за даним напрямком незмінний партнер Програми “UP- STUDY” Університет АЛЬМАМЕР у Варшаві.

Навчання та перспектива

Випускники Університету АЛЬМАМЕР є висококваліфікованими спеціалістами та створюють вагому конкуренцію на ринку праці. Професійна база, яку Ви отримаєте після здобуття освіти навчання у ВУЗі, дає можливість продовжити освіту на здобуття таких професій як лікар пластичної хірургії, лікар-реабілітолог, лікар-імунолог, дерматолог тощо, або розпочати власну практику та створити свій бізнес.

Основні предмети до вивчення, що входять до академічного курсу в Університеті АЛЬМАМЕР: біологія, генетика, біофізика, анатомія, фізіологія, біохімія, імунологія, фармакологія, пластична і естетична хірургія та інші.

Кар'єра

Завданням Університету у підготовці професійних кадрів є не лише надання професійних навичок по даній сфері, це навчання, яке акцентоване на підготовку таких випускників, які в подальшому зможуть розвинути власний бізнес та створювати робочі місця для населення. Які б пріоритети не ставили перед собою майбутні спеціалісти, в Університеті АЛЬМАМЕР створена найкраща атмосфера для їх повної реалізації. Постав на UP-STUDY та приєднуйся до успішних та конкурентноспроможних європейських спеціалістів!

На сьогоднішній день, будучи учасником Програми UP-STUDY "Навчання в Польщі", абітурієнт може бути успішно зарахованим до даного Вузу, без здачі вступних іспитів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини