Спеціальність "Логістика": Від Вашого вибору залежить майбутнє

11086
Facebook Twitter
Спеціальність "Логістика": Від Вашого вибору залежить майбутнє

Сьогодні дуже легко загубитися у величезній кількості спеціальностей, які вивчаються у європейських ВУЗах. Програма UP-STUDY пропонує тобі перспективну спеціальність - Логістика.

Сьогодні дуже легко загубитися у величезній кількості спеціальностей, які вивчаються у європейських ВУЗах. Програма UP-STUDY пропонує тобі перспективну спеціальність - Логістика.

Чому варто обирати логістику?

Для будь якої діяльності необхідні ресурси: робоча сила, інформація, матеріали, сировина, енергія, готова продукція та інші, які повинні бути забезпечені в конкретному місці і в певний час - це обов'язкова умова ефективності і конкурентоспроможності сучасного підприємництва.

На сьогоднішній день Логістика одна з небагатьох сфер діяльності, завдяки якій фірма може отримати конкурентну перевагу на ринку. Беручи до уваги динаміку щомісячного збільшення робочих місць і зростання прибутку в компаніях, сектор логістичних послуг можна назвати сектором, що найбільш швидко і ефективно розвивається.

Перспективи та зарплата

Можна сміливо стверджувати, що це високооплачувана спеціальність. Початківець логіст заробляє в середньому 3 тисячі злотих. Середня ж заробітна плата становить 4 - 5 тис. злотих, а досвідчений менеджер-логіст може розраховувати на 7 - 8 тис. злотих, крім цього багато компаній пропонують додаткові привілеї - телефон, ноутбук, службове авто. Директор з логістики великий фірми може розраховувати на 15 - 20 тис. злотих на місяць. Однак є рекордсмени, які отримують набагато вищий дохід. Спеціальність "Логістика" для тих, хто любить досягати важких цілей, хоче отримати знання, які зараз найбільш затребувані на ринку праці, а в майбутньому працювати в динамічному та цікавому колективі. Для тих, хто вміє і любить мислити логічно.

Спеціальність «Логістика» по програмі Навчання в Польщі від UP-STUDY

В рамках програми Навчання в Польщі від UP-STUDY по спеціальності «Логістика» представлений Міжнародний Університет 1-категорії Логістики та Транспорту у Вроцлаві. Перший та єдиний недержавний ВУЗ Польщі, що готує магістрів по напрямку Логістика та має світове визнання.

У 2003 році, разом з французькою бізнес-школою ESIDEC, університет був відзначений нагородою Прем'єр-міністра Франції Жан-П'єра Раффарена як кращий освітній проект Європи. Випускники Університету отримують 2 дипломи: польський і французький.

Піклуючись про постійне зростання дидактичного потенціалу, рівня викладання та розвитку, MWSLiT на протягом багатьох років привертає кошти Європейського Союзу, реалізуючи проекти фінансування сучасної лабораторії, видання навчальних матеріалів, проведення спеціалізованих курсів, а також організації національних і закордонних поїздок. Викладацький штат складається з видатних фахівців Польщі та закордону. Все це означає, що навчання в MWSLiT-це відмінна інвестиція!

Інженер-логіст

Чи відомо Вам, що до 2025 року в Польщі буде існувати гостра нестача інженерів в ключових секторах економіки? Дефіцит інженерських кадрів веде і буде вести до того, що підприємства будуть невпинно шукати саме інженерів, логістика ж належить до числа тих областей, які ніколи не були перенасичені висококваліфікованими фахівцями. Інженерна освіта — це найкраща інвестиція, яку може запропонувати університет.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

21.09 - День відкритих дверей - Навчання в Польщі 2025, 2026

Пропозиція

Запрошуємо Вас безкоштовно відвідати "День відкритих дверей у офісах UP-STUDY" та дізнатися як вступити у кращі ВНЗ Польщі зі знижкою 50%

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини