Курси логістики у Києві або повноцінна освіта у Польщі?

8765
Facebook Twitter
Курси логістики у Києві або повноцінна освіта у Польщі?

У даній статті ми розповімо про можливості проходження курсів логістики у Києві, а також розглянемо перспективні університети Польщі з необхідною спеціальністю, порівнюючи, що є більш перспективним.

На поточний момент, фахівці з логістики дуже затребувані як на локальному, так і на міжнародному ринку праці. Така необхідність викликана тим, що, маючи у штаті логіста з передовим досвідом, компанії можуть істотно скоротити витрати на транспортування, зберігання товарів, більш раціонально використовуючи наявні обладнання та оптимізуючи всі поточні процеси. Вже більш ніж 10 років в Україні стали доступні курси з логістики, але чи вирішують вони проблему з нестачею якісних кадрів цього профілю?! Для когось курси є способом швидко освоїти потрібну професію, хоча варто зауважити, що якими б якісними вони не здавалися, замінити повноцінну вищу освіту, тим більше європейську, їм ніколи не вдасться. У даній статті ми розповімо про можливості проходження курсів логістики у Києві, а також розглянемо перспективні університети Польщі з необхідною спеціальністю, порівнюючи, що є більш перспективним.

Що можна дізнатися, навчаючись на курсах з логістики у Києві?

Компанія, яка пропонує посилений курс вивчення будь-якої сфери діяльності, будь то бізнес, менеджмент, або розглянута нами логістика, крім того, що обіцяє зробити Вас професіоналом за короткий термін, між рядків все ж має на увазі поглиблення знань, але ніяк не надання азів. А що робити тим учням курсів, які вирішили навчатися з нуля? Схоплювати все на льоту, вловлюючи лише крихти найголовнішого. Одна з найбільших компаній, яка пропонує курси логістики у столиці в описі послуг, що надаються підкреслює, що під час навчання слухачі навчаться думати у потрібному напрямку та стратегічно мислити. Запевняємо Вас, при таких заявах не варто розраховувати, що за 18-20 занять можна хоч на половину зрозуміти суть логістичних операцій, а тим більше придбати практичні навички та вміння вирішувати поставлені різнотипні завдання під час роботи.

Вища освіта як спосіб придбання високого професіоналізму. Університети Польщі зі спеціальністю «Логістика»

Отримання вищої освіти має на увазі просування від бази до більш передових знань, від азів, до набуття практичних навичок. Систематичний підхід, який присутній у більшості польських університетів дозволяє передавати студентам знання таким чином, щоб вони максимально засвоювали їх, а виходячи на міжнародний ринок праці, були фахівцями, вміння котрих відповідають вимогам роботодавців. Саме тому курсам логістики (бізнесу, ІТ та іншого) завжди краще віддавати перевагу вищій освіті.

На сьогодні, фахівці UP-STUDY можуть порекомендувати такі польські освітні структури для отримання кваліфікації з логістики:

1. Університет банківської справи у Вроцлаві, де плата становить 1083 євро за рік та присутній великий вибір логістичних спеціальностей.

2. Академія суспільних наук у Варшаві, яка пропонує навчання з платою у 1262 євро за рік, а у підрозділі Лодзі вартість становить 1086 євро.

3. Міжнародний університет транспорту та логістики у Вроцлаві. Повністю профільний ВНЗ, який має широку пропозицію курсів, у тому числі й англійською мовою. Плата на польськомовній програмі складе 1235 євро, іноземною мовою — 2250 євро за рік.Підбиваючи підсумки, особливо підкреслимо, що курси, на сьогодні, як і раніше, поступаються у питаннях якості вищої освіти. Річ у тому, що, для того, щоб навчитися ремеслу (як теорії, так і практики) необхідно вчитися поетапно, не хапаючи все та відразу.

Курси не мають стільки часу, щоб детально пояснювати кожен важливий нюанс, тому вони не здатні конкурувати з освітою. Це особиста справа кожного, але з якісним європейським дипломом буде куди більше шансів на перспективну роботу, у тому числі й за кордоном, ніж з сертифікатом курсів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини