Спеціальність "Логістика": Від Вашого вибору залежить майбутнє

10496
Facebook Twitter
Спеціальність "Логістика": Від Вашого вибору залежить майбутнє

Сьогодні дуже легко загубитися у величезній кількості спеціальностей, які вивчаються у європейських ВУЗах. Програма UP-STUDY пропонує тобі перспективну спеціальність - Логістика.

Сьогодні дуже легко загубитися у величезній кількості спеціальностей, які вивчаються у європейських ВУЗах. Програма UP-STUDY пропонує тобі перспективну спеціальність - Логістика.

Чому варто обирати логістику?

Для будь якої діяльності необхідні ресурси: робоча сила, інформація, матеріали, сировина, енергія, готова продукція та інші, які повинні бути забезпечені в конкретному місці і в певний час - це обов'язкова умова ефективності і конкурентоспроможності сучасного підприємництва.

На сьогоднішній день Логістика одна з небагатьох сфер діяльності, завдяки якій фірма може отримати конкурентну перевагу на ринку. Беручи до уваги динаміку щомісячного збільшення робочих місць і зростання прибутку в компаніях, сектор логістичних послуг можна назвати сектором, що найбільш швидко і ефективно розвивається.

Перспективи та зарплата

Можна сміливо стверджувати, що це високооплачувана спеціальність. Початківець логіст заробляє в середньому 3 тисячі злотих. Середня ж заробітна плата становить 4 - 5 тис. злотих, а досвідчений менеджер-логіст може розраховувати на 7 - 8 тис. злотих, крім цього багато компаній пропонують додаткові привілеї - телефон, ноутбук, службове авто. Директор з логістики великий фірми може розраховувати на 15 - 20 тис. злотих на місяць. Однак є рекордсмени, які отримують набагато вищий дохід. Спеціальність "Логістика" для тих, хто любить досягати важких цілей, хоче отримати знання, які зараз найбільш затребувані на ринку праці, а в майбутньому працювати в динамічному та цікавому колективі. Для тих, хто вміє і любить мислити логічно.

Спеціальність «Логістика» по програмі Навчання в Польщі від UP-STUDY

В рамках програми Навчання в Польщі від UP-STUDY по спеціальності «Логістика» представлений Міжнародний Університет 1-категорії Логістики та Транспорту у Вроцлаві. Перший та єдиний недержавний ВУЗ Польщі, що готує магістрів по напрямку Логістика та має світове визнання.

У 2003 році, разом з французькою бізнес-школою ESIDEC, університет був відзначений нагородою Прем'єр-міністра Франції Жан-П'єра Раффарена як кращий освітній проект Європи. Випускники Університету отримують 2 дипломи: польський і французький.

Піклуючись про постійне зростання дидактичного потенціалу, рівня викладання та розвитку, MWSLiT на протягом багатьох років привертає кошти Європейського Союзу, реалізуючи проекти фінансування сучасної лабораторії, видання навчальних матеріалів, проведення спеціалізованих курсів, а також організації національних і закордонних поїздок. Викладацький штат складається з видатних фахівців Польщі та закордону. Все це означає, що навчання в MWSLiT-це відмінна інвестиція!

Інженер-логіст

Чи відомо Вам, що до 2025 року в Польщі буде існувати гостра нестача інженерів в ключових секторах економіки? Дефіцит інженерських кадрів веде і буде вести до того, що підприємства будуть невпинно шукати саме інженерів, логістика ж належить до числа тих областей, які ніколи не були перенасичені висококваліфікованими фахівцями. Інженерна освіта — це найкраща інвестиція, яку може запропонувати університет.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини