9-е, рекордна видання EdduCamp увійшло в історію. Чого очікувати у новому випуску?

8113
Facebook Twitter
9-е, рекордна видання EdduCamp увійшло в історію. Чого очікувати у новому випуску?

1000 фантастичних учасників, 12 основних груп, 2 харизматичних лідери та єдиний подібний освітній захід у Республіці Польща. Рекордне видання EdduCamp отримало величезний успіх.

1000 фантастичних учасників, 12 основних груп, 2 харизматичних лідери та єдиний подібний освітній захід у Республіці Польща. Рекордне видання EdduCamp отримало величезний успіх. Почався продаж квитків на ювілейне, 10-е видання заходу. Взяти участь у події наступного року мають можливість резиденти Польщі, іноземні громадяни, які навчаються у локальних закладах вищої освіти, молоді люди з активною життєвою позицією, а також інші зацікавлені особи.

EdduCamp є одним з найбільших освітніх заходів, що проводяться на території Польщі. Подія направлена на людей, які хочуть розвивати свої компетенції, зустрічатися з амбітними людьми з аналогічними інтересами та просто веселитися. Виявилося, що 9-й випуск заходу був рекордним за кількістю учасників — в останній вік-енд до Варшави приїхало 1000 еддкемпівців.

На сцені з'явився доктор Матеуш Гржесяк — психолог та академічний лектор з 16-річним досвідом роботи у сфері навчання, який поділився з учасниками заходу останніми психологічними знаннями в області фінансової розвідки, глобального мислення, підприємництва, створення нових моделей поведінки, методів швидкого навчання, методів максимізації концентрації та розв`язання проблем та конфліктів.

Разом з доктором Іліаном Рамірес, яка також була оратором заходу, було надано великий обсяг нової, та, що важливо, актуальної інформації, що сприяє при особистому та професійному зростанні.

Іліана Рамірес — фармакобіолог з Мексики, яка народилася у родині з традиціями куранджерів. Її наукові та професійні інтереси стосуються функціонування мозку в області традиційної медицини, які практикуються століттями у різних культурах. Доктор Рамірес наблизила учасників EdduCamp до проблеми світогляду у традиційній мексиканській медицині, практики уважності, дихальних вправ та медитації.Загальним інтересом учасників була спільна група Матеуша Гржесяка та Іліани Рамірес «Силова пара», у ході якої на сцену вийшла їх собака Фройд.Емоції ще не вщухли після рекордного випуску EdduCamp, а організатори вже підготували для учасників сюрприз. У неділю стало відомо про деталі програми EdduCamp, яка вийде навесні 2019 року. У ній, крім іншого, можна буде дізнатися багато нового про копірайтинг, методи продаж, коучинг та методи аутотерапіі, мотивації, сучасне лідерство, впевненість у собі та створення особистості, партнерство та духовність. Ювілейний випуск заходу відбудеться 8-10 березня 2019 року у Варшаві.

Квитки можна придбати на сайті www.edducamp.pl.

Звернення доктора Матеуша Гржесяка в майбутнім відвідувачам ювілейного заходу!

Вітаю!

Той, хто там був, знає, що атмосфера в EdduCamp не може зрівнятися ні з чим іншим! Це один з найбільших освітніх заходів у Польщі, який дає Вам можливість отримати дев'ять навичок протягом трьох днів лекцій. Вас чекає багато важливої ​​інформації, психологічних інструментів для використання у різних сферах життя та практичних досліджень.Ви не можете пропустити це! Пам'ятайте, що Ви — найкраща інвестиція. Тому що, те, що Ви дізнаєтеся, дозволить створити майбутнє на власних умовах та у міру здібностей.Коли я почав дюжину років тому, то довго їздив на курси у всьому світі — у мене було близько 100 навчальних днів на рік. Я купив кращі програми, доступні онлайн, та інвестував у свої навички. У Вас можуть відібрати гроші або звільнити з роботи, але навички назавжди залишаться з Вами. Кожен, хто може зробити більше, має перевагу на будь-якому ринку. Та, щоб мати цю унікальну можливість, потрібно старанно вчитися.

Тепер прийшов час для Вас! З повагою,Матеуш Гржесяк

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини