Career EXPO — Ваш прогноз кращої роботи

6499
Facebook Twitter
Career EXPO — Ваш прогноз кращої роботи

Попереду черговий найбільший ярмарок вакансій у столиці Силезії — одному зі старовинних міст Республіки Польща, Вроцлаві! Вперше за всю історію Кар'єри EXPO, захід триватиме два дні. Подробиці в нашому огляді.

Попереду черговий найбільший ярмарок вакансій у столиці Силезії — одному зі старовинних міст Республіки Польща, Вроцлаві! Вперше за всю історію Кар'єри EXPO, захід триватиме два дні. 22-23 жовтня поточного року на Вроцлавському стадіоні відбудеться зустріч, на якій 100 учасників, а також кілька тисяч кандидатів на посади у різних напрямках, будуть боротися за успіх на ринку праці. Кар'єра EXPO — це місце, де як люди, які тільки виходять на ринок праці (студенти резиденти та іноземці локальних університетів), так і досвідчені фахівці можуть знайти роботу своєї мрії.

Як взяти участь у даному заході?

Участь в ярмарках, організованих на Вроцлавському стадіоні по вулиці Аласка, 1 (Ąląska) абсолютно безкоштовна — при вході необхідно пред'явити особистий квиток. Щоб отримати його, необхідно пройти реєстрацію, перейшовши за адресою https://careerexpo.pl/targi-pracy-wroclaw, та заповнивши профіль учасника. Виконавши ці кроки, у кожного учасника буде можливість завантажити безкоштовний квиток та пред'явити його на вході до виставкової зали. Вівторка (22 жовтня) — час, в основному для студентів та випускників — ярмарок триватиме з 10:00 до 16:00. Середа (23 жовтня) присвячена фахівцям та людям з досвідом — початок о 15.00, закінчення о 21.00.

Чого очікувати учасникам від найбільшого вроцлавського ярмарку вакансій?

На додаток до набору, для кожного учасника буде проведено 60 безкоштовних тренінгів — різні області та рівні розвитку на вибір. Завдяки цьому, у присутніх буде можливість побачити, які компетенції у них розвинені добре, а що потрібно підтягнути, та в яку область відправитися, без додаткових ексцесів. Запис з метою навчання можна здійснити через веб-сайт заходу, через що в охочих молодих та досвідчених фахівців буде шанс стати частиною даного їх заняття.

Перш ніж вирушити на ярмарок вакансій, що проводиться у Вроцлаві щорічно, доречно переглянути перелік експонентів, які будуть представлені на заході. Багато хто з кандидатів скористаються можливістю взяти участь у системі стрімкого найму. Завдяки цьому Ви можете подати заявку, використовуючи свій профіль на careerexpo.pl. Після вибору конкретної компанії, рекомендується заповнити онлайн CV та відправити його потенційному роботодавцю. Якщо воно буде позитивно розглянуто, тоді з'явиться шанс поспілкуватися безпосередньо з представником компанії у рамках ярмарку у підготовленому секторі швидкого набору.

У рамках заходу Career EXPO можна перевірити ефективність свого резюме, а також дізнатися, як збільшити частоту отримання запрошень на співбесіди. Крім того, будуть зроблені професійні фотографії документів заявки. Протягом двох днів ярмарку, головна сцена буде приймати фантастичних гостей, які будуть викласти надихаючі лекції. Заплановано також 10 дискусійних панелей з лідерами бізнесу. Отримання знань про сучасні тенденції та навички, необхідні на ринку праці, гарантоване. Той, хто хоче відпочити, може піти у зону релаксу. Там буде запропоновано багато атракціонів та шляхів для повної регенерації, які очікують кандидатів.

Як виглядає розклад подій?

Якщо Ви бажаєте дізнатися детальний розклад Кар'єра Експо, його можна знайти, перейшовши за посиланням: https://careerexpo.pl/targi-pracy-wroclaw. Також варто приєднатися до події у Facebook, щоб мати можливість брати участь у змаганнях та дізнаватися про наступні заплановані пам'ятки — https://www.facebook.com/events/512655555972968/.

Ярмарок вакансій Кар'єра EXPO — де та коли?

Дата та час:

22 жовтня 2019 року — о 10:00-16:00

23 жовтня 2019 року — о 15:00-21:00

Місце: Вроцлавський стадіон, вул. Силезська, 1

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини