5-е видання опитування «Еко-натхнення» стартувало. Редактори запрошують взяти участь

5494
Facebook Twitter
5-е видання опитування «Еко-натхнення» стартувало. Редактори запрошують взяти участь

Редактори Ekorynek.com та журналу «Ecologia i Rynek» запрошують всіх жителів Республіки Польща, а також гостей країни взяти участь в п'ятому виданні загальнонаціональної освітньої програми «ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ДО ПРИРОДИ».

Редактори Ekorynek.com та журналу «Ecologia i Rynek» запрошують всіх жителів Республіки Польща, а також гостей країни взяти участь в п'ятому виданні загальнонаціональної освітньої програми «ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ДО ПРИРОДИ». «Еко-натхнення», на сьогодні, є однією з найпрестижніших екологічних нагород в Польщі, а також найбільшою подією, яка сприяє стійкому розвитку ринку. Програма ECO-INSPIRATION має можливість виміряти соціальну та споживчу освіту. Даний проект допомагає відрізнити інноваційні, екологічні бренди та продукти, які пропонуються на польському ринку. Також, він виділяє із загального ряду компанії, установи та організації, які виражають повагу природному середовищу та стійкому розвитку.

Необхідно звернути особливу увагу, що компанії та інші структури, які названі даним проектом, рекомендуються громадськості в рамках великої рекламної програми, основним елементом якої є відкритий, загальнонаціональний онлайн конкурс та щорічний гала фінал в поєднанні з експертними дебатами. В останньому заході (дебатах) візьмуть участь представники ділового світу, представники засобів масової інформації, а також установи та організації, які прямо та опосередковано належать до сфери охорони навколишнього середовища.На поточний момент, відмінною рисою проекту є емблема «ECO-INSPIRATION», яка присуджується інноваційним, екологічним брендам, продуктам та установам.У новому 2018 році, номінації будуть висунуті в наступних категоріях: «Компанія», «Продукт», «Партнерство», «Дозвілля», «Освіта» та «Еко-харчування».

Даний проект значно відрізняється від інших польських програм наступними особливостями:— широкою поперечною освітньою діяльністю;— інноваційністю та інтересом створеної формули;— загальнонаціональною відкритою характеристикою;— мультимільйонною інформацією;— престижем та заслуженою довірою партнерів;— визнанням польського та міжнародного ринку.

Це далеко не перший захід подібного роду, організований редакторами Ekorynek.com та журналом «Ecologia i Rynek». Кожен з попередніх випусків Eco-Inspirations був увінчаний престижною Gale (у 2014 та 2015 році — Комісійна кімната Варшавської фондової біржі у Варшаві, в 2016 — Координаційний центр екологічних проектів, у 2017 — Коледж екології та управління у Варшаві). Особливо підкреслимо, що найважливішим елементом кожного заходу було експертне обговорення з участю представників ділових та академічних кіл, а також засобів масової інформації.Дуже важливим в даному проекті є відкритий поперечний розріз. Головною перевагою «Еко-натхнення» називає свою оригінальну формулу (відкритий загальнонаціональний плебісцит), багатоплановий характер та представлення широких досягнень як великих, так і малих підприємств, які працюють в області економіки та бізнесу. Необхідно віддати належне, що більшість номінантів в різних категоріях надходять з невеликих регіональних центрів Республіки Польща.

Завдяки ініціативі даного проекту, їх проекологічну діяльність або продукцію можна помітити в масштабах всієї держави. Цікавим є і той факт, що студенти польських установ вищої освіти, які навчаються в напрямку даного профілю (охорона навколишнього середовища, екологія, природокористування), а також інші, які відповідально ставляться до природи, пильно спостерігають за п'ятим виданням «Еко-натхнення».Організатори розглядають пропозиції для безкоштовних заявок на "Еко-Натхнення" до 25-го січня 2018 року.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини