1-е видання зустрічі «Шепіт про вербування — питання і відповіді» наближається!!!

8122
Facebook Twitter
1-е видання зустрічі «Шепіт про вербування — питання і відповіді» наближається!!!

Перше видання зустрічі, присвячене детальному розгляду теми набору персоналу, буде цікавим не тільки студентам та випускникам польських університетів, а й професіоналам, які бажають змінити місце роботи.

Випускний іспит, заліки, захист дипломної роботи — всі ці події викликають стрес, але не тільки вони, адже після закінчення структури вищої освіти необхідно знайти гідне місце роботи, а цьому передує співбесіда. Саме безпосереднє спілкування з потенційним роботодавцем може бути однією з найбільш стресових ситуацій, причому, як для новоспеченого кадру, так і для фахівця з багаторічним досвідом роботи. Ринок у цьому випадку безжалісний та не надає знижок нікому. Кандидати, які виходять як на локальний, так і на міжнародний ринок праці повинні бути готові в усіх відношеннях. Саме тому, виникла необхідність обговорити всі питання щодо вербування. Перше видання зустрічі, присвячене детальному розгляду теми набору персоналу, буде цікавим не тільки студентам та випускникам польських університетів, а й професіоналам, які бажають змінити місце роботи, а також іншим зацікавленим особам.

Від імені Інституту містобудування запрошуємо Вас взяти участь у першому засіданні циклу «Шепіт про вербування — питання та відповіді». Рекрутери та експерти з HR-індустрії з багаторічним досвідом представлять свою точку зору та дадуть відповідь на питання, які пробуджують не тільки цікавість, а й занепокоєння. У всіх учасників з'явиться унікальна можливість дізнатися про найбільш розповсюджені помилки під час проходження співбесід, а також обговорити, що робити, щоб максимально використовувати можливості особистої бесіди.

У цьому першому виданні спеціальними гостями будуть:

— Катажина Коларц. Пристрасний HR, вона є вербувальником за професією у галузі фінансів. Випускниця Університету Вроцлава та Університету соціальних та гуманітарних наук, вона має великий досвід роботи у даному напрямку.

Катажина представляє компанію «Antal», де спеціалізується на вербуванні у секторі SSC/BPO.— Себастьян Солецький. Менеджер з продажу та підприємець. Протягом останніх трьох років, його діяльність пов'язана з «Авівай», де він бере участь в активних процесах набору персоналу — як на посади представників, так і на вакансії керівництва. Він представить дилеми свідомого розвитку кар'єри та створення особистого бренду.— Анна Гирасимович. Спеціаліст з управління зі спеціалізацією у сфері HR та Interim Manager. Уже котрий рік, вона успішно керує моделями управління на багатьох польських підприємствах. Також, Анна є аудитором процесів управління та діагностики професійного потенціалу. Головний виконавчий директор www.careers-compass.pl, що не тільки прикрашає її резюме, але й змушує рахуватися інших діячів цього напряму з її думкою.

Зустріч відбудеться у четвер, 21 червня 2018 року, о 18:00 у ресторані Novocaina в самому центрі Вроцлава, Республіка Польща.Участь у даному заході безкоштовна, але кількість місць обмежена тому якщо Вас хвилюють питання даної теми, а також Ви маєте бажання отримати на них обґрунтовані відповіді, поспішайте приєднатися до групи учасників, адже можливо саме тут Ви отримаєте ту інформацію, яка визначить майбутнє.

До слова, студентам та випускникам польських університетів, крім знань, отриманих під час навчання, варто приділити увагу придбанню як додаткових навичок, так і впевненості у своїх силах. Майже при кожному навчальному закладі Польщі присутні бюро кар'єри або структури з працевлаштування, які здатні надати актуальні вакансії, а також навчити правильно складати резюме та проходити співбесіди з допомогою тренінгів. Тому, у всіх учнів ВНЗ Польщі є можливість підготуватися до рекрутізаціі та зрозуміти вимоги потенційних роботодавців, а відвідування таких подій допоможе розширити отримані знання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини