"HR Disrupt" — виходить 1-е видання конференції!!!

6817
Facebook Twitter
"HR Disrupt" — виходить 1-е видання конференції!!!

У середу 27 червня 2018 року, у Вроцлавській філії Університету SWPS, Республіка Польща, відбудеться перша конференція у серії «HR Disrupt — ознаки брендингу роботодавця».

У середу 27 червня 2018 року, у Вроцлавській філії Університету SWPS, Республіка Польща, відбудеться перша конференція у серії «HR Disrupt — ознаки брендингу роботодавця». Унікальність заходу демонструється формулою панельних дискусій, на які запрошені молоді люди, котрі тільки виходять на ринок праці. Їхні думки та оцінки часто є джерелом інформації та натхнення для людей, що займаються брендингом роботодавців.

Співорганізатор та один з доповідачів конференції, Міхал Улідіс в інтерв'ю люб'язно пояснив, що глибоке розуміння потреб клієнтів та здатність розробляти майбутні сценарії для даної галузі сьогодні є ключовою компетенцією серед людей, що беруть участь у створенні бренду роботодавця. HR Disrupt — це подія, у ході якої у співпраці з молоддю та професіоналами, організатори постараються відповісти на питання про те, як виглядає ринок праці сьогодні та як він буде виглядати у майбутньому.

Конференція HR Disrupt була розділена на дві частини: наукову та професійну. По-перше, студенти університетів Вроцлава та інших польських міст познайомляться з думками людей, які щодня займаються теорією брендингу роботодавців та формують імідж компанії. Серед інших, хотілося б виділити запрошених гостей: Симона Сікорського, Міхала Улідіса, Карину Стасюк-Краєвську та Домініка Льюінского.

В кінці панелі буде обговорюватися тема «Ринок праці проглядається очима молодих», в якому візьмуть участь студенти Університету SWPS. Після короткої перерви розпочнеться друга частина, у ході якої з'являться фахівці. В процесі обговорення буде проаналізовано образ ринку праці Польщі. Також поведеться розмова про його перспективи та потенційні загрози.

Участь в конференції HR Disrupt безкоштовна, однак необхідна попередня реєстрація: https://hrdisrupt.evenea.pl/. Кількість місць обмежена.

Конференція організована Університетом SWPS (https://www.swps.pl/) разом з агентством PR Publicon (http://publicon.pl/). Покровителем заходу є галузевий портал hrpolska.pl, а також медіа-патронами виступили: dlaStudenta.pl та Newsello.pl.

Програма конференції

13.00 — 16.00 — Наукова сесія. Виступи.

13.00 — 13:20 — Трудове право та брендинг роботодавця — д-р Аріель Пшибилович, Університет Вроцлава

13:20 — 13:40 — Щоденні демони — корпоративний імідж у кіно — поф. Агнешка Ніерацька, Університет SWPS

13:40 — 14:00 — Брендинг роботодавця — системні контексти — д-р Домінік Льюінский, SWPS University

14:00 — 14:20 — Сесія питань для доповідачів

14:20 — 14:40 — Традиційна журналістика на службі Брендингу-роботодавця — Томаш Володенько, Університет суспільних та гуманітарних наук

14:40 — 15.00 — Роботодавець. Брендинг у контексті поколінь — д-р Міхал Граля, SWPS University

15:00 — 15:20 — Як вчити роботодавця брендингу — д-р Карина Стасюк-Краєвська, Університет суспільних та гуманітарних наук

15:20 — 15:40 — Сесія питань для доповідачів

15:40 — 16:00 — Перерва

16:00 — 20:00 — сесія «Ринок». Виступи.

16:00 — 16:20 — Розуміння людини. Брендинг роботодавця: хороші приклади та практика — Шимон Сікорський.

16:20 — 16:40 — Емпіричне дослідження як основа ефективної стратегії EB — Міхал Улідіс, Університет SWPS, Publicon.

16:40 — 18:00 — Ринок праці проглядається очима молоді — дискусія за участю студентів. Модерація: Симон Сікорський та Міхал Улідіс.

18:00 — 18:30 — Перерва.

18:30 — 20:00 — Ринок праці у Польщі — перспективи та загрози — обговорення за участю практиків. Модерація: Симон Сікорський та Міхал Улідіс.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини