Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Управління проєктами E-Business у міжнародному середовищі» у Польщі

7369
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Управління проєктами E-Business у міжнародному середовищі» у Польщі

Останнім часом великий попит має напрямок «Управління проєктами E-Business у міжнародному середовищі», тому дізнаємося, наскільки він подешевшав, а також розповімо, в якому з польських ВНЗ його варто вивчати.

Якісний європейський диплом дозволяє працевлаштуватися у будь-який індустріально розвинутій країні, але багато українських батьків учнів випускних класів відкидають ідею закордонної освіти, з огляду на те, що бояться великих витрат. Цього не варто робити, адже не у всіх країнах Європи навчання вимагає колосальних інвестицій. Наприклад, у Республіці Польща, куди відправляються прагматичні молоді люди з метою придбання потрібної кваліфікації, навчання може обходитися не дорожче, ніж в Україні. Більш того, у зв'язку зі зміцненням гривні на майже 20%, а також завдяки ексклюзивним знижкам, можна істотно скоротити витрати, отримуючи якісну освіту дешевше, ніж на Батьківщині. Крім вартості, варто подбати про вибір перспективного напрямку. Останнім часом великий попит має напрямок «Управління проєктами E-Business у міжнародному середовищі», тому дізнаємося, наскільки він подешевшав, а також розповімо, в якому з польських ВНЗ його варто вивчати та що студенти дізнаються у процесі придбання професії.

Які знання та навички отримують студенти, котрі обрали спеціальність «Управління проєктами E-Business у міжнародному середовищі»?

Керівником проєктами E-Business у міжнародному середовищі є фахівець, що модифікує, координує, розробляє та впроваджує плани ефективної діяльності та регулює процеси в електронному бізнесі з використанням веб-технологій, з метою своєчасного завершення проєктів, у рамках бюджетних та клієнтських специфікацій. Ця професія вимагає знань у різних областях, таких як менеджмент, ІТ, психологія бізнесу, а також у міждисциплінарних дослідженнях. Проте, вона приносить гарний прибуток, а також змушує постійно вчитися, вдосконалюючись не тільки як професіонал, але і як особистість. Студенти, які обрали цей терен, вивчають основні функції, стратегії

електронного бізнесу в області комп'ютерних наук, знаходять знання про глобальні методи продажів, про взаємодію реальних ринків з онлайн-ринками, фінансах, а також, про створення та управління веб-сайтами, інформаційними технологіями. Під час придбання кваліфікації вони отримують навички управління, планування, комунікації, аналізу. Курс у кращих польських ВНЗ передбачає вивчення наступного переліку дисциплін:

  • Основи електронного бізнесу
  • Управління інформаційними системами
  • Іноземна мова
  • Економіка бізнесу
  • Бухгалтерський облік
  • Фінанси для електронного бізнесу
  • Цифровий маркетинг
  • Системи управління персоналом
  • Корпоративна відповідальність: етика і стійкість
  • Управління ризиками
  • Аналіз та розвиток Інтернет-систем
  • Управління проєктами для великих підприємств
  • Інформаційні технології

Скільки можна заощадити у 2019/2020 році, вибравши напрям «Управління проєктами E-Business у міжнародному середовищі»

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу на те, що приватні польські ВНЗ швидше реагують на попит та тенденції ринку праці, відповідаючи йому підготовленими програмами для майбутніх фахівців. Зважаючи на це, бажаючи вчитися за вказаною спеціальністю, знайти Ви зможете її, швидше за все, лише у ряді приватних структур. Розглянемо, наскільки вона подешевшала у зв'язку зі зміцненням статусу української національної валюти:

  • Академія фінансів та бізнесу Вістула: у 2018/2019 році плата становила 41250 грн, тепер, подешевшавши на 7800 грн, річна вартість становить 33440 грн. Крім цього, молоді люди, охочі після навчання відправлятися далі, за кордон або розвиватися у глобальному масштабі, можуть вибрати англомовне навчання, яке обходиться 59 тисяч грн, це на 14 тисяч гривень дешевше, ніж минулого року.
  • Вроцлавський університет бізнесу також вартий уваги, оскільки пропонує навчитися електронної комерції з платою на 7 тисяч гривень дешевше, тобто за 29.4 тисячі грн на рік.

Чому варто вибирати приватні польські ВНЗ?

По-перше, якісний польський диплом будь-якого із зазначених університетів, а також тих, які представляє UP-STUDY, дозволяє працевлаштуватися у майже будь-якій країні світу. По-друге, Ви потрапляєте до унікального міжнародного середовища, де будете вчитися з представниками багатьох країн, наприклад, Академія Вістула навчає учнів з більш, ніж 70 країн світу, тим самим бувши найбільш інтернаціональним ВНЗ Польщі за версією рейтингу «Перспектива». По-третє, тільки вступаючи до приватних університетів, можна отримати ексклюзивну знижку від посередника або структури. Вибираючи вступ з центром UP-STUDY, до однієї з наступних установ освіти: Академія Вістула, Вроцлавський університет бізнесу або Ольштинський університет, Ви можете отримати знижку до 300 євро на оплату першого року. Також, є шанс завоювати грант на зниження вартості на 50%, вступаючи до одного з перерахованих ВНЗ або Університету банківської справи у Вроцлаві.

Отже, зміцнення гривні на 20% дозволяє навчатися у Польщі таким чином, що це обходиться дешевше, ніж в Україні. Більш того, крім економії, фахівці з польським дипломом отримують можливість працевлаштуватися у будь-який локації світу. До речі, можна заощадити не тільки на оплаті навчання, але й послуг нашого центру, наприклад, вступаючи з другом за половину ціни або за спец. пропозицією для учнів 9-10 класів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини