Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Комп'ютерна графіка» у Польщі

9715
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Комп'ютерна графіка» у Польщі

Розглянемо, наскільки подешевшала спеціальність «Комп'ютерна графіка», а також як ще можна заощадити під час вступу та навчання у РП.

Вибираючи дослідження, варто розуміти, що від цього залежить Ваша подальше професійне життя, достаток та задоволеність. Зважаючи на це, потрібно підходити до питання відповідально, враховуючи, як таланти та склад розуму, але й майбутні тенденції на тому ринку праці, куди Ви націлені, або у глобальному масштабі. Зараз та з перспективою на майбутнє попит мають фахівці з комп'ютерної графіки. Цей рейтинговий напрямок має більш ніж 90% популярності та дозволяє дипломованим кадрам порівняно швидко знайти роботу. Бажаючи отримати якісний європейський диплом з цього та інших курсів українці відправляються до Республіки Польща. Вчитися у цій країні вигідно, як у плані вартості, так і можливостей, що відкриваються. Більш того, гривня зміцнила позиції на 20%, що призвело до зниження плату у ВНЗ Польщі у середньому на 10 тисяч грн. Розглянемо, наскільки у цьому випадку подешевшала спеціальність «Комп'ютерна графіка», а також як ще можна заощадити під час вступу та навчання у РП.

Специфіка вивчення комп'ютерної графіки у польських освітніх установах

Фахівцем з комп'ютерної графіки, таким, що відбувся є особа, що займається створенням та редагуванням зображень, використовуючи спеціальне програмне забезпечення в якості інструменту. Також він оцифровує візуальну інформацію, отриману з реального світу, з метою подальшого її оброблення та зберігання. Такий фахівець виконує багато завдань, при цьому їх структура змінюється з просуванням технічного прогресу, тому навіть після отримання якісної освіти виникає необхідність навчатися протягом всієї кар'єри. У процесі придбання потрібної кваліфікації в одному з польських ВНЗ, студенти вивчають ряд дисциплін:

  • Додатки комп'ютерної графіки
  • Основи комп'ютерної анімації
  • Методи отримання та оброблення растрових зображень
  • Основи цифрового оброблення плівки
  • Взаємодія у мультимедійних додатках
  • Тривимірна візуалізація
  • Проєктування мультимедійних додатків
  • 3D-анімація
  • Програмування графічних додатків
  • Комп'ютерна графіка та мультимедіа
  • Художня графіка

Середня винагорода за цією посадою становить 4460 злотих брутто. Кожен другий графічний дизайнер отримує зарплату від 3640 до 5490 злотих.

Скільки можна заощадити у рік навчання на спеціаліста з комп'ютерної графіки у зв'язку зі зміцненням гривні?

Вибираючи найкращі університети, щоб отримати у них кваліфікацію, рекомендуємо віддати перевагу одному з наступних:

Крім цього, вступаючи з центром UP-STUDY Ви можете отримати ексклюзивну знижку, наприклад, у Вроцлавському університеті бізнесу — 150-200 євро, а у деяких інших рейтингових університетах, — 300 євро. Більш того, вибираючи один з 4 перспективних бізнес-університетів, Ви можете завоювати грант на знижку у розмірі 50% на оплату першого року навчання.

Це не всі переваг, адже вибираючи UP-STUDY, можна не тільки повністю бути зарахованим до вподобаної структури та знизити навчальні витрати, але й заощадити на оплаті послуг нашої компанії. Виберіть пропозицію до душі: «Все включено», «Вступай з другом за пів ціни», «Швидкий вступ за 2990» — та Ви отримаєте той спектр послуг, в якому є потреба, при цьому гарантовано станете студентом бажаного ВНЗ.

Підсумовуючи, зауважимо, що у зв'язку зі зміцненням статусу гривні на 20%, тепер українці ще охочіше будуть відправлятися до Польщі за придбанням якісного європейського диплома, який відкриває можливість працевлаштуватися практично у будь-якому куточку світу. Більш того, вибираючи будь-який з ВНЗ-партнерів нашого центру, Ви потрапляєте до справжнього інтернаціонального середовища, де випаде шанс дізнатися культуру представників різних країн. Оскільки вартість навчання у РП та в Україні майже не відрізняється, а перспективність має колосальний розрив на користь європейської країни, не дивно, що прагматичні українці відправляються до польських ВНЗ, та, якщо Ви ще роздумуєте, то не втрачайте час, та приєднуйтесь до них.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини