Західнопоморський Університет Бізнесу. Якій спеціальність віддати перевагу?

6189
Facebook Twitter
Західнопоморський Університет Бізнесу. Якій спеціальність віддати перевагу?

У статті, ми розглянемо особливості Західнопоморського Університету, а також розповімо, яким спеціальностям краще віддати перевагу в даній установі вищої освіти.

Дана установа вищої освіти була заснована в 1993 році, та за свою 24-річну історію випустила не одну тисячу висококласних фахівців в різних областях, які прямо або опосередковано пов'язані з бізнесом. Тут є багато напрямків досліджень, які залучають абітурієнтів не тільки Республіки Польща, а й іноземних громадян, правда українцям він став доступний, тільки з недавніх пір. Західнопоморський Університет Бізнесу (Zachodniopomorska Wyższa Szkoła Biznesu) розташувався на північному заході Польщі, в сьомому за величиною місті — Щецині, з населенням в 405 700 чоловік. ВНЗ надає якісні послуги освіти, за демократичними цінами. У статті, ми розглянемо особливості Західнопоморського Університету, а також розповімо, яким спеціальностям краще віддати перевагу в даній установі вищої освіти.

Навчальний процес та особливості ВНЗ

На сьогодні, в університеті навчається 6700 студентів, на науково-кваліфікаційні рівні: бакалавр та магістр. Процес зарахування до вищого навчального закладу відбувається двічі на рік (на літній та зимовий семестри). Програми розроблені англійською та польською мовами, знаходяться на однаковому рівні якості, але відрізняються в вартості, англомовна — на 20-45% дорожче. У цій недержавній установі освіти є можливість вибрати форму навчання: стаціонарна або заочна. Вартість навчання знаходиться в діапазоні від 1098 до 1498 євро, залежно від мови викладання, кваліфікаційного рівня та вибраної спеціалізації. Що стосується напрямків досліджень, то, звичайно тут величезний перелік бізнес-спеціальностей, які завжди мають попит, та добре оплачуються на ринку праці.

Також, варто звернути особливу увагу на напрямки, які в останні кілька років є найбільш необхідними, мають найвищий відсоток в рейтингу популярності, та високо оплачуються, серед них: Анімація та комп'ютерна візуалізація, Розвиток бази даних, Гіпертекстові технології та інші напрямки, пов'язані з Інформатикою. Варто зауважити, що матеріал, який підносять студентам, розробляється викладачами та вченими університету, в основному, самостійно. Значну частину часу приділяють тому, щоб прищепити учням навички практичного застосування отриманої інформації.

Вільний від навчання час та перспективи, після закінчення

У ВНЗ діють органи студентського самоврядування, які представляють інтереси учнів, перед представниками університету. Також, вони організовують різні вечори для дозвілля, подорожі, поїздки та внутрішні спортивні змагання. Взагалі, більшість студентів європейських закладів вищої освіти намагаються підробляти, у вільний від навчання час, і учні ZPSB не є винятком. У Західнопоморському Університеті Бізнесу діє Biuro Karier (бюро кар'єри), яке сприяє працевлаштуванню студентів та випускників. Дане бюро допомагає придбати перший досвід роботи в європейському суспільстві, а також займається просуванням своїх студентів на міжнародний та вітчизняний ринок праці. З цією метою, бюро проводить бізнес та психологічні тренінги, спеціальні семінари, відкриті зустрічі з бізнесменами, запрошує на презентації різних проектів потенційних роботодавців, та іншими способами сприяє побудові кар'єри учнів.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY хотіли б звернути Вашу увагу на те, що ВНЗ розташований у великому місті, який динамічно розвивається, налічує досить багато компаній та фірм, які є потенційними роботодавцями. Також, завдяки європейському диплому високої якості, який отримують випускники Zachodniopomorska Wyższa Szkoła Biznesu, можна іммігрувати на роботу в інші держави, адже диплом не потребує нострифікації, та цінується іноземними роботодавцями. ZPSB піклується про учнів університету, тому всіляко сприяє не тільки їх працевлаштування, а й культурне дозвілля.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини