З Варшави до Барселони за 40 євро? Як відпочити в Іспанії за дешево?

1258
Facebook Twitter
З Варшави до Барселони за 40 євро? Як відпочити в Іспанії за дешево?

У даній статті ми розповімо, як можна дістатися до Барселони з найменшими витратами, а також, що подивитися, маючи e розпорядженні лише кілька днів.

Відпочинок у Барселоні може бути не тільки пізнавальним, приємним, цікавим, розслаблюючим, але, що важливо для студентів, які складають значний відсоток туристів Іспанії, досить бюджетним. Наші співвітчизники, які вважали за краще університетам України, придбання якісного європейського диплома в освітніх структурах Польщі, є дуже частими гостями у різних містах Іспанії, тим більше у Барселоні. Столиця автономної області Каталонії, це місто дуже колоритне, насичене пам'ятками мистецтва, архітектури та привабливий в інших аспектах. До слова, правильно вибравши транспорт, місце проживання та склавши попередній маршрут, поїздка не влетить e копієчку nf залишить масу приємних вражень. У даній статті ми розповімо, як можна дістатися до Барселони з найменшими витратами, а також, що подивитися, маючи e розпорядженні лише кілька днів.

Яким чином провести незабутні вихідні у Барселоні?

Сонячна, барвиста та така чарівна частинка Іспанії справляє незабутнє враження, притягує відвідувачів приїжджати ще не один раз. Фахівці UP-STUDY рекомендують при першому відвідуванні оглянути головні переваги міста, та лише при наступних, приділити увагу кожній деталі окремо. Головними визначними місцями Барселони є наступні:

  1. Парк Гуель. Творіння великого Антоніо Гауді можна зустріти практично на кожному кроці. Пряникові будиночки, мозаїчна ящірка, лава-парапет, колонний зал та інші принади приголомшують та запам'ятовуються надовго.
  2. Готичний квартал. Для цінителів готичного стилю — це справжній шедевр. Лабіринти вузеньких вуличок воістину просякнуті духом міста.
  3. Пагорб Монжуїк. Тут можна знайти багато визначних пам'яток, серед яких надихаючі музеї, будівлі Всесвітньої виставки, сади, Магічний фонтан та однойменний замок.
  4. Старий порт. Улюблене місце прогулянки городян та гостей Барселони. Він просякнутий незвичайною романтикою, спокоєм та якоюсь ностальгією. Звідси з'явиться можливість покататись на фунікулері на Мунжуік, а також можна взяти участь у водній екскурсії порту.
  5. Музей Пікассо. Не тільки поціновувачам мистецтва варто приділити увагу цьому чудовому місцю, де Ви дізнаєтеся великий шлях кубізму Пікассо, а також насолодитеся роботами понад 3500 художників різних часів.
  6. Магічний фонтан. Тут можна зробити багато вдалих фотопоінтов, на пам'ять та для соціальних мереж. Особливо прекрасний він у вечірній час, коли поєднання світла, води та музики зливається в єдиному гіпнотичному танці.
  7. Музей каталонського мистецтва. Його будівля є дуже впізнаваною та наявність великої кількості творів мистецтва робить його не тільки одним з найцінніших примітних місць, але ще і куточком, місце для якого знайдеться у серці кожного відвідувача.

Чи можливо дістатися до Барселони з Польщі за 40 євро?

По-перше, плануючи подорож до цього іспанського куточка, варто промоніторити сайти компаній лоукостерів. По-друге, дізнайтеся про автобусні тури. За останньою інформацією, при розпродажах квитків від лоукостерів, вартість дороги з різних польських міст в обидва боки буде наступною:

  • з Варшави — від 40 євро;
  • з Кракова та Гданська — від 55 євро;
  • з Вроцлава та Познані — від 45 євро;
  • з Катовіце — від 58 євро.

Отже, якщо у Вас тільки 2 дні у розпорядженні на огляд Барселони, приділіть їх огляду головних принад. Також, варто обов'язково виділити час на неспішну пішу прогулянку, щоб повністю відчути незвичайну атмосферу міста. Для студентів Польщі тур до цієї частини Каталонії стане справжнім святом життя, яке, до того ж, не вимагає великих коштів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини