Як справити хороше враження під час інтерв'ю?

1747
Facebook Twitter
Як справити хороше враження під час інтерв'ю?

Як справити хороше враження під час співбесіди? Ось відповідь, яку можна використовувати, як студентам польських університетів, які шукають підробіток, так і випускникам або молодим фахівцям, котрі бажають знайти/змінити місце діяльності.

Інтерв'ю — один з важливих етапів при наборі персоналу. Від нього залежить, чи вирішить роботодавець підписати контракт з претендентом на посаду. Проте, співбесіда з набору непросте питання, але з порадами, наданими фахівцями центру польської освіти UP-STUDY, вдасться вийти з нього переможцем або зачарувати рекрутера, тим самим забезпечивши собі місце серед кількох потенційних співробітників. Як справити хороше враження під час співбесіди? Ось відповідь, яку можна використовувати, як студентам польських університетів, які шукають підробіток, так і випускникам або молодим фахівцям, котрі бажають знайти/змінити місце діяльності.

4 ради, що сприяють ефективному проходженню інтерв'ю

Добре складене резюме, це лише 50 відсотків успіху. Так, якщо вдалося зацікавити рекрутера або потенційного роботодавця відправленим CV, це хороший початок, але розслаблятися не варто. Врахуйте наступні рекомендації:

  • підготуйтеся до інтерв'ю. Основне завдання перед співбесідою — правильно підготуватися до неї. Вам потрібно трохи часу, щоб прочитати про компанію, на місце в якій Ви претендуєте, та дізнатися, якомога більше подробиць про неї. Під час проходження співбесіди, можна ставити питання про потенційну роботу, обов'язки, систему делегування повноважень, корпоративну культуру та інші важливі аспекти спільної діяльності. Рекрутер буде приємно здивований, якщо знання про компанії будуть на високому рівні, а питання, котрі ставляться — чіткими та продуманими;
  • будьте впевненими у тому, що говорите. На ринку є багато пропозицій роботи, але менше людей з відповідною підготовкою. Не бійтеся свого потенціалу та переваг. Продемонструйте впевненість та той факт, що Ви кращий кандидат на відкриту вакансію. Для майбутнього роботодавця важливо, щоб працівник знав свої плюси та використовував їх за місцем роботи, тому не соромтеся відкрито говорити, що кваліфікація та досвід підвищать престиж компанії та ідеально підходять для нових проєктів;

  • заразіть оптимізмом та креативністю. На співбесідах атмосфера часто напружена. Стрес, забудькуватість про прості речі — це змушує надмірно нервувати та приймати закриті пози. Щоб виділитися з натовпу майбутніх співробітників, варто підійти до теми з посмішкою та оптимізмом. Якщо на початку рекрутер побачить перед собою усміхнену людину з блиском в очах, все інтерв'ю буде приємніше. Доведено, що кандидати, які бадьорі, точно більше приваблюють та переконують іншу людину, тому буде вигідніше підходити до теми співбесіди з позитивним настроєм;
  • приділіть час гардеробу. Зустрічають за одягом, відоме прислів'я актуальне та не втрачає цінності. Тому, збираючись на співбесіду, варто подумати, що надіти та як виглядати. Яскравий, строкатий одяг, масивні аксесуари — це потрібно відкласти до заходів іншого типу. У разі інтерв'ю при прийнятті на роботу варто зробити ставку на класику та елегантність. Чистий, випрасувана одяг, елегантна зачіска та, у випадку з жінками, ніжний макіяж — все це буде виглядати краще та професійніше, ніж перебільшені гаджети, яскраві аксесуари та непривабливий вигляд.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що у разі студентів університетів Республіки Польща, у них є можливість набути досвіду проходження співбесіди, оскільки з таким питанням можна звернутися до бюро кар'єри (агентство з працевлаштування), що діє майже при кожному вищому навчальному закладі. Такі структури проводять спеціальні тренінги, які допомагають зрозуміти, як себе поводити на інтерв'ю, про що слід розповісти та які питання варто ставити. Також можна під’єднати друзів, спробувати у ролях провести пробну зустріч, а слідуючи запропонованим радам, Ви будете у всеозброєнні, що збільшить шанси на бажане працевлаштування.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини