XIII видання "Дні управління проектами 2018". Триденна конференція у SGH!

7751
Facebook Twitter
XIII видання "Дні управління проектами 2018". Триденна конференція у SGH!

Триденна конференція організована 9-11 травня 2018 року через SKN Project Management та відділ управління проектами у Варшавській школі економіки.

Дні управління проектами 2018 року — тринадцяте видання найбільшої студентської ініціативи з управління проектами у Республіці Польщі. Триденна конференція організована 9-11 травня 2018 року через SKN Project Management та відділ управління проектами у Варшавській школі економіки. Основною метою даного заходу є поширення знань та створення мережевого середовища серед представників бізнесу, студентів та ентузіастів з управління проектами. Всім охочим студентам польських установ вищої освіти, гостям країни та іншим зацікавленим особам варто поспішити зарезервувати місце на конференції, оскільки, для комфортних обставин та більш тісних комунікацій — вони обмежені.

Видання поточного року обіцяє бути унікальним не тільки через надзвичайно високий рівень знань та досвіду доповідачів, а й завдяки інноваційному підходу та бажанням надати учасникам унікальні цінності. Передовий досвід сфери бізнесу, нові моделі налагодження підприємництва, інноваційні проекти в управлінні та інші теми будуть розглянуті в триденний період. Крім того, що такі заходи надають шанс провести час з великою користю для майбутнього розвитку, вони також сприяють налагодженню взаємин з експертами багатьох сфер діяльності, як локального, так і глобального масштабу.

Учасники мають виняткову можливість скористатися прямим контактом з людьми, які домоглися за роки роботи неймовірного успіху, встановити важливі ділові відносини, взяти участь в ексклюзивних змаганнях та відзначити їх участь в елітному PMDays Gala.

Як вже раніше згадувалося, кількість місць обмежена, оскільки організатори бажають забезпечити оптимальну якість конференції. Погодьтеся, складно вести діалоги з фахівцями, коли аудиторія переповнена та у кожного присутнього є не менш ніж кілька питань, на які необхідно отримати обґрунтовані та вичерпні відповіді.Як і в минулі роки планується повна завантаженість, тобто всі відведені місця будуть зайняті, тому, не відкладайте на потім, забезпечте себе місцем вже сьогодні. Також, є можливість вже зараз взяти участь у конкурсі, який можна знайти на сторінці у фейсбуці.

Початок заходу оголошено у середу, 09.05.2018

Надається наступна програма:1. Витягнуті уроки та кращі практики — семінар. Порядок денний — максимум 30 чоловік. Теоретична частина (близько 50 хвилин). Значення уроків, витягнутих для проекту. Типи засвоєних уроків. Приклади засвоєних уроків — які проекти мають найбільші проблеми/області, в яких вони шукають кращі практики. Витягнуті уроки. Практична частина.2. Як боротися з проектами в умовах кризи? — семінар та зустріч з ораторами.3. Бірюзова організація XXI століття. Бірюзова організація (назва походить з книги Ф. Лалу «Робота інакше», хоча пов'язані з нею ідеї відомі з середини двадцятого століття). — відкрита зустріч.

У четвер, 10.05.2018 — програма буде більш ніж насиченою

Безсумнівно, всі семінари та зустрічі будуть дуже цікаві, інформативні й пізнавальні, але особливо хочеться підкреслити: «Дизайн вікіпедії або управління знаннями на практиці», а також «Лідерство, мотивація та натхнення — як це працює?».

У п'ятницю, 11.05.2018 — завершальний день заходу

Він буде цікавий абсолютно кожному відвідувачу, адже серед безлічі лекцій, семінарів та відкритих зустрічей, кожен зможе знайти те, що йому близько та цікаво.До слова, студентам польських університетів, які бажають побудувати стрімку кар'єру, почати власний бізнес або просто стати висококласним експертом обраного напрямку, варто відвідувати цей та інші заходи, оскільки саме тут можна почерпнути передовий досвід та інноваційні знання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини