Вступайте в Академію Козмінського та Колегіум Да Вінчі за зниженою вартістю

1305
Facebook Twitter
Вступайте в Академію Козмінського та Колегіум Да Вінчі за зниженою вартістю

Компанія UP-STUDY продовжує розширювати список університетів учасників акції. Цього разу для всіх абітурієнтів, які вступають у ALK та CDV, діятиме акційна вартість послуг зі вступу на пакет "Все включено".

Протягом останніх років ми отримували велику кількість прохань від абітурієнтів та їхніх батьків, щодо включення у акцію більшої кількості університетів партнерів. Ви просили - ми зробили!

Відтепер, кожен абітурієнт, який подасть документи на вступ до Польщі до вищевказаних університетів, автоматично отримає знижку на пакет "Все включено".

ALK Академія ім. Леона Козмінського у Варшаві

Академія ім. Леона Козмінського у Варшаві є найкращою школою бізнесу у Центрально-Східній Європі. Це відомий бізнес ВНЗ у національних рейтингах Польщі, починаючи з 1998 року та один із найпрестижніших університетів, який займає почесну позицію у рейтингу Financial Times. Університет дає можливість отримати подвійний диплом тим студентам, які навчаються англійською мовою на таких факультетах: «Менеджмент» і «Фінанси та бухгалтерський облік». Це навчання англійською мовою, як освітньому рівні ліцензіат, так і на рівні магістратури.

ALK реалізує програму у співпраці з відомими закордонними партнерами, такими як KEDGE Business School, ESCP Europe та ISEG Lisbon. Студенти можуть вчитися у таких країнах, як Франція, Португалія або Великобританія по програмі подвійного дипломування. Випускники магістерської програми з Міжнародного бізнесу та Менеджменту отримують польську ступінь магістра Університету Козмінського та британську ступінь магістра Університету Брэдфорд. 

Основні напрямки: менеджмент, економіка, право в бізнесі, психологія менеджменту, право та фінанси

СDV Колегіум Да Вінчі

Колегіум Да Вінчі один із перших приватних університетів Польщі, який інноваційно і нестандартно підходить до системи навчання своїх студентів, висуваючи на перше місце практики та розвиток внутрішніх талантів.

Університет пропонує своїм студентам дуже цікаву програму навчання, яка називається "3 + 2". Вона полягає в тому, що 3 дні на тиждень студенти відвідують заняття в університеті, а решта два дні можуть проходити стажування або брати участь у відкритих лекціях, семінарах, консультаціях з фахівцями, зустрічах з практиками, коучингових сесіях, курсах і тд. 

Кожен студент ВУЗу має доступ до студії focus, яка обладнана професійним обладнанням для запису, апаратом біологічного зворотного зв'язку і дзеркалом Гезелла, до Xbox Laboratory - яка обладнана консолями Xbox, контролерами Kinect і телевізорами, на яких студенти можуть грати в різні комп'ютерні ігри, до студій скульптури та графіки для творчих студентів ВНЗ, яка обладнана мольбертами, фарбами та скульптурами, до сучасної бібліотеки, в якій студенти мають доступ до більш ніж 50000 друкованих примірників книг, а також до міжнародних і польським базам даних електронних книг.

Основні напрямки: графіка, творча відеопродукція, data science, управління IT та mediaworking

Запрошуємо всіх бажаючих навчатися у цих університетах Польщі на безкоштовну консультацію у найближче до Вас представництво UP-STUDY стаціонарно, або ж на онлайн консультацію через viber, або skype. Також нагадуємо про можливість дистанційної подачі документів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини