Вступайте в Академію Козмінського та Колегіум Да Вінчі за зниженою вартістю

1308
Facebook Twitter
Вступайте в Академію Козмінського та Колегіум Да Вінчі за зниженою вартістю

Компанія UP-STUDY продовжує розширювати список університетів учасників акції. Цього разу для всіх абітурієнтів, які вступають у ALK та CDV, діятиме акційна вартість послуг зі вступу на пакет "Все включено".

Протягом останніх років ми отримували велику кількість прохань від абітурієнтів та їхніх батьків, щодо включення у акцію більшої кількості університетів партнерів. Ви просили - ми зробили!

Відтепер, кожен абітурієнт, який подасть документи на вступ до Польщі до вищевказаних університетів, автоматично отримає знижку на пакет "Все включено".

ALK Академія ім. Леона Козмінського у Варшаві

Академія ім. Леона Козмінського у Варшаві є найкращою школою бізнесу у Центрально-Східній Європі. Це відомий бізнес ВНЗ у національних рейтингах Польщі, починаючи з 1998 року та один із найпрестижніших університетів, який займає почесну позицію у рейтингу Financial Times. Університет дає можливість отримати подвійний диплом тим студентам, які навчаються англійською мовою на таких факультетах: «Менеджмент» і «Фінанси та бухгалтерський облік». Це навчання англійською мовою, як освітньому рівні ліцензіат, так і на рівні магістратури.

ALK реалізує програму у співпраці з відомими закордонними партнерами, такими як KEDGE Business School, ESCP Europe та ISEG Lisbon. Студенти можуть вчитися у таких країнах, як Франція, Португалія або Великобританія по програмі подвійного дипломування. Випускники магістерської програми з Міжнародного бізнесу та Менеджменту отримують польську ступінь магістра Університету Козмінського та британську ступінь магістра Університету Брэдфорд. 

Основні напрямки: менеджмент, економіка, право в бізнесі, психологія менеджменту, право та фінанси

СDV Колегіум Да Вінчі

Колегіум Да Вінчі один із перших приватних університетів Польщі, який інноваційно і нестандартно підходить до системи навчання своїх студентів, висуваючи на перше місце практики та розвиток внутрішніх талантів.

Університет пропонує своїм студентам дуже цікаву програму навчання, яка називається "3 + 2". Вона полягає в тому, що 3 дні на тиждень студенти відвідують заняття в університеті, а решта два дні можуть проходити стажування або брати участь у відкритих лекціях, семінарах, консультаціях з фахівцями, зустрічах з практиками, коучингових сесіях, курсах і тд. 

Кожен студент ВУЗу має доступ до студії focus, яка обладнана професійним обладнанням для запису, апаратом біологічного зворотного зв'язку і дзеркалом Гезелла, до Xbox Laboratory - яка обладнана консолями Xbox, контролерами Kinect і телевізорами, на яких студенти можуть грати в різні комп'ютерні ігри, до студій скульптури та графіки для творчих студентів ВНЗ, яка обладнана мольбертами, фарбами та скульптурами, до сучасної бібліотеки, в якій студенти мають доступ до більш ніж 50000 друкованих примірників книг, а також до міжнародних і польським базам даних електронних книг.

Основні напрямки: графіка, творча відеопродукція, data science, управління IT та mediaworking

Запрошуємо всіх бажаючих навчатися у цих університетах Польщі на безкоштовну консультацію у найближче до Вас представництво UP-STUDY стаціонарно, або ж на онлайн консультацію через viber, або skype. Також нагадуємо про можливість дистанційної подачі документів.

Подписывайтесь на наш Telegram канал и первыми узнавайте об акциях, стипендиях и скидках.

Подписаться

Скидка 150-200 евро при поступлении во Вроцлавскую Академию Бизнеса

Предложение

Поступайте на осень 2024 во Вроцлавскую Академию Бизнеса и оплачивайте обучение с эксклюзивной скидкой

Помощь тем, кто поступает в Польшу самостоятельно

Помощь при самостоятельном поступлении

Поступаете в Польшу самостоятельно? Возник вопрос о поступлении? Отправьте бесплатную заявку на оказание помощи нашими специалистами.

Рассчитайте стоимость обучения в Польше

Калькулятор стоимости

Рассчитайте стоимость обучения в университете, проживание, питание и бытовые расходы в Польше во время обучения в удобном калькуляторе стоимости.

Подберите специальность и университет

Поиск специальности

Воспользуйтесь удобным поиском, чтобы подобрать специальность своей мечты и выбрать университет для поступления, в зависимости от города, образовательного уровня и языка, на котором Вы планируете обучаться.

ГИД студента Польши

Скачайте ГИД студента Польши

Узнайте актуальную информацию о поступлении, обучении и проживании в Польше.

  • Стипендии и скидки
  • Стоимость обучения
  • Необходимый уровень знания польского языка
  • Поддержка студентов
  • Документы необходимые для поступления
  • и многое другое

Последние статьи и новости