Вроцлав. ВНЗ-партнери у Вроцлаві

9063
Facebook Twitter
Вроцлав. ВНЗ-партнери у Вроцлаві

Прекрасне стародавнє місто Вроцлав багате своєю історією, традиціями, культурною спадщиною, здатне запропонувати ВНЗ не менш вражаючого зразка.

Прекрасне стародавнє місто Вроцлав багате своєю історією, традиціями, культурною спадщиною, здатне запропонувати ВНЗ не менш вражаючого зразка. Будучи столицею Сілезії, він вражає пам'ятниками архітектури та культурно-масовими центрами. Гармонійне поєднання історії і сучасності притягує в цей чудове місце студентів всього світу. ВНЗ у Вроцлаві призначені для абітурієнтів, які можуть гідно оцінити дух старого, помпезного міста, і в цій атмосфері побажають отримати якісне, європейську освіту високого рівня.

Вищі навчальні заклади Вроцлава не схожі ні на один університет в світі. Вони переповнені особливою позитивною енергетикою, просякнуті натхненням на навчання і відчувається якесь таємне знання, яке обов'язково хочеться осягнути. Щоб зрозуміти їх особливості, розглянемо більш детально кілька видатних установ вищої освіти.

Вроцлавський Університет Менеджменту - Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" we Wrocławiu

ВНЗ Вроцлава для українців стали запорукою гарантії доступної освіти, а європейський диплом, можливістю бути затребуваними на ринку праці Європи, нарівні з іноземцями. Вроцлавський Університет Менеджменту — профільний навчальний заклад, цінність освіти якого не викликає сумнівів. Займаючи четверту позицію в рейтингу UP-STUDY, щодо перспективи працевлаштування в цьому спектрі послуг, він має великий стипендіальний фонд. Стипендії: від ректорату, для людей з обмеженими можливостями, від міністерства і це не повний перелік фінансової підтримки. Керівництво цього закладу настільки турбується про своїх учнів, що в разі випадкових подій (крадіжки, повені, пожежі та ін.) дарує одноразову матеріальну підтримку.

Вроцлавський Університет Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu)

Є єдиним профільним вищим навчальним закладом, який готує фахівців туристичного та бізнес напрямку такого високого рівня. Кількість українців становить понад п'ятнадцять відсотків. Показник працевлаштування випускників цього вроцлавського ВНЗ вище від подібних університетів на 30%. Особливістю є практичні навички, які набуваються студентами, як під час навчання, так і при проходженні практики. Ціна навчання польською мовою коливається в діапазоні від €1100 до €1300, англійською до €2000.

Університет Банківської справи (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu скор. WSB)

Це найбільша приватна школа в Нижній Сілезії, яка має великий вибір програм першого та другого ступенів градації. Можливість навчання на курсі повного і неповного дня. Специфікою WSB є можливість об'єднання декількох областей бізнесу, яке в подальшому перетвориться в знання і навички, необхідні для гідної роботи. Плата за польськомовні курси навчання спеціальностей: туризм, менеджмент, бізнес, політологія та інших, становлять €988-€2190 на бакалавраті, і €1095 англійською мовою.

Міжнародний Університет Логістики та Транспорту (Międzynarodowa Wyższa Szkoła Logistyki i Transportu)

Незважаючи на свою коротку історію, всього 16 років, цей університет заслужив повагу і визнання тисяч учнів. Невеликий вибір спеціальностей допомагає зосередити всі сили викладацького складу на допомозі студентам осягнути всі тонкощі даного ремесла і глибоко пізнати найдрібніші деталі професії. Спеціальності безпосередньо пов'язані з назвою закладу: логістика, транспорт і менеджмент. Вартість навчання польською мовою €855-€1235. Співвідношення ціни та якості навчання не залишать байдужим жодного студента, який бажає присвятити себе даному напрямку.

У Вроцлаві, місті з необмеженими можливостями кар'єрного росту і багатою історичною спадщиною, знайшли своє місце чудові ВНЗ менеджменту, бізнесу, транспорту, логістики та багато інших. Проживання та супровідні витрати навчання значно нижчі від столичних установ освіти, при цьому якість, як навчання, так і побуту не страждає. Якщо Ви хочете провести свої студентські роки в атмосфері європейського комфорту і стародавніх культурних віянь одночасно, то ваш вибір повинен зупинитися на ВНЗ Вроцлава.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини