ВНЗ Вроцлава для українців

10439
Facebook Twitter
ВНЗ Вроцлава для українців

Українські абітурієнти вже давно облюбували ВНЗ Польщі для отримання освіти. Це обумовлено тим фактом, що в країні ближнього зарубіжжя можна отримати диплом, який визнається Європою, а вартість навчання практично однакова.


Українські абітурієнти вже давно облюбували ВНЗ Польщі для отримання освіти. Це обумовлено тим фактом, що в країні ближнього зарубіжжя можна отримати диплом, який визнається Європою, а вартість навчання практично однакова. Вроцлав, як одне з найбільших польських міст і логістичний центр, дуже перспективний для отримання диплома саме в ньому, так як тут розташовані центральні офіси міжнародних компаній. В подальшому, після закінчення закладу вищої освіти, українці мають високий шанс на працевлаштування в престижні корпорації або іммігрувати в Німеччину, яка знаходиться в безпосередній близькості і потребує висококваліфікованих кадрів.

Вроцлав і установи вищої освіти

Будучи величезним академічним центром, Вроцлав надає послуги освіти для більше ста тридцяти тисяч студентів, в тому числі і іноземців. Серед тридцяти вищих навчальних закладів, велика частина з яких займають лідируючі позиції в рейтингах, можна вибрати абсолютно будь-який напрямок досліджень і рівень градації. ВНЗ Вроцлава для українців помітні і тим, що напрями навчання відповідають тенденціям ринку праці та розвитку міжнародної економіки. Столиця Силезії, символізуючи успіх, престижна для освіти, так як демонструє зростання іноземних інвестицій і апстрік бізнесу. Для навчання в Польщі українцям необхідна відповідна національна віза, що дає шанс подорожей по зоні «Шенгену». Дослідивши карту світу, стає зрозуміло, що навчаючись у вроцлавських університетах можна на вікенд відвідати Берлін, Відень та інші міста ЄС, так як це досить близько.

Українці обирають Вроцлавський Університет Бізнесу

Вроцлавський Університет Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu, сокр.WSH) є частиною престижних міжнародних асоціацій кращих бізнес-шкіл — CEEMAN, що зв'язують установи Центральної та Східної Європи з AACSB (Асоціація з розвитку університетських шкіл бізнесу). Його асортимент включає в себе навчальні заклади з усього світу, а якість знаходиться на найвищому рівні. Саме тому так прикута увага українських студентів до цієї установи, яка навчає більше двадцяти відсотків наших співвітчизників. Перелік спеціальностей невеликий, тому як це єдиний профільний заклад, який готує кваліфікованих кадрів напряму «Туризм» і «Бізнес». Вартість бакалаврату англійською мовою 2000 євро, польсько — 1100 євро.

Університет Банківської Справи (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu)

Цілеспрямований і рішучий абітурієнт не може обійти увагою Університет Банківської Справи (WSB) у Вроцлаві, так як це зразок якості, перспективності та доступності освіти. WSB дає чітке розуміння процесів бізнесу, принципів роботи підприємств та вчить правильно інтерпретувати економічні і соціальні явища, що є запорукою розвитку студента, як професіонала даного напрямку. Студенти з України, які хочуть здобути практичні навички в сфері банківських послуг, вибирають WSB. Не останнім роль відіграє і вартість навчання, яка варіює від €988 до €1393.

Вроцлавський Університет Менеджменту (Wyższa Szkoła Zarządzania "Edukacja" we Wrocławiu)

Займаючи четверте місце в рейтингу центру польської освіти UP-STUDYза перспективністю працевлаштування, він є лідером з надання послуг освіти в напрямку менеджменту та інформатики, щодо плати за навчання. Університет Менеджменту постійно впроваджує інноваційні технології, які полегшують і адаптують навчальний процес. Українцям дуже близька структура викладання в "Edukacja", тому вони охоче вибирають цей ВНЗ.

Виходячи з викладеного матеріалу, можна зробити висновок, що ВНЗ Вроцлава дуже зручні і перспективні для українських громадян. Виключна якість і переваги, запропоновані більшістю установ вищої освіти не викликають сумнівів. Високий відсоток працевлаштування українських випускників в міжнародні компанії, відразу по закінченню навчального закладу, а також можливість швидкої імміграції в інші європейські країни, привертає з кожним роком все більше бажаючих отримати освіту у Вроцлаві.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини