Vistula University у Варшаві. Вартість та популярні факультети

6610
Facebook Twitter
Vistula University у Варшаві. Вартість та популярні факультети

Стаття буде корисна для прочитання всім поточним та майбутнім студентам, а також їх батькам, оскільки ми розповімо всі особливості Vistula University, розглянемо популярні факультети в ньому та вартість навчання.

У Республіці Польща досить багато установ вищої освіти, які варті уваги не лише резидентів країни, а й іноземних абітурієнтів. Але, університетом, в якому ідеально поєднується висока якість, та доступна вартість є саме Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві (Akademia Finansów i Biznesu Vistula). Дана освітня структура входить в число перших міжнародних непублічних (приватних) польських ВНЗ. Також, академія є інтернаціональним навчальним закладом, оскільки навчає студентів з більш ніж 50-ти країн світу. Стаття буде корисна для прочитання всім поточним та майбутнім студентам, а також їх батькам, оскільки ми розповімо всі особливості Vistula University, розглянемо популярні факультети в ньому та вартість навчання на топові напрямки.

Особливості та перспективи навчання в Vistula University

ВНЗ був заснований більш ніж 20 років тому, та, за цей час пережив безліч змін, які вдосконалювали не тільки матеріальну та технічну бази, а й методи викладання. На сьогодні, можна сміливо заявити, що саме в Vistula University один з найширших переліків спеціальностей серед приватних університетів, а також краще викладання на англомовних напрямках у всій Варшаві. Вступаючи в дану навчальну структуру, студенти можуть розраховувати на:

— швидке працевлаштування, після отримання диплома (ВНЗ є учасником Advancing Cooperative [&] Work-Integrated Education та має багато партнерів серед іноземного бізнесу та інших установ);

— легку адаптацію;

— безкоштовні курси мови 1-2 місяці, перед початком навчання;

— практику, яка буде не тільки надавати безцінний досвід, але і оплачуватися;

— підтримку студентів з України, які навчаються в РП (для тих, хто вступає з програмою UP-STUDY);

— європейський диплом за низькою вартістю з високою якістю, який котується у всіх індустріально розвинених країнах;

— можливість реалізуватися далеко за межами України та навіть Європи;

— шанс на участь у програмах мобільності студентів (міжнародний обмін студентами, інші проекти).

Для тих абітурієнтів першого та другого науково-кваліфікаційного ступеня, які бажають навчатися в столиці Польщі найкращим вибором буде Академія Вістула. Щоб процес вступу не був обтяжливим та пройшов без сучка та задирки, варто звернутися до кваліфікованих фахівців UP-STUDY, які не тільки допоможуть правильно підібрати факультет та спеціальність, а й нададуть кілька варіантів житла на вибір за цінами, нижчими за ринкові, та подбають про надання інформаційної підтримки для батьків, під час оформлення візи.

Топові факультети та вартість навчання на них:

1. Міжнародні відносини. Вартість навчання польською мовою становить 1450 євро.

2. Журналістика. Плата за рік польською становить 1200 євро.

3. Факультет графіки зі спеціальностями: «Графічний дизайн», «Фотозйомка», «Художня графіка», «Мультимедіа» обійдеться в 1450 євро за рік навчання.

4. Інформатика. Один з найбільш рейтингових напрямків обійдеться в 1750 євро.До слова, у цьому році центр польської освіти UP-STUDY разом з ВНЗ-партнерами розігрував 27 грантів на знижку у 50% на перший рік навчання та ця пропозиція також поширювалася на Vistula University. Такі акції не є рідкістю, тому стежте за пропозиціями від нашої компанії.

Отже, Академія Вістула є перспективним та комфортним навчальним закладом у Варшаві, який пропонує широкий вибір спеціальностей з доступною платою. Випускники цієї структури працевлаштовуються в компанії, що розвиваються в перші кілька місяців, після отримання диплома. Є можливість вибрати мову навчання, що відкриває ще більше перспектив для швидкої побудови кар'єри.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини