Ви хочете домогтися успіху? Візьміть участь у конкурсі Forward Magazine!

5060
Facebook Twitter
Ви хочете домогтися успіху? Візьміть участь у конкурсі Forward Magazine!

Ви хочете домогтися дійсно дивовижного успіху? Ви мрієте про воістину хороший професійний старт? Якщо Ви уже двічі відповіли ствердно, тоді в організаторів конкурсу Forward Magazine є щось дуже привабливе для Вас!

Ви хочете домогтися дійсно дивовижного успіху? Ви мрієте про воістину хороший професійний старт? Якщо Ви уже двічі відповіли ствердно, тоді в організаторів конкурсу Forward Magazine є щось дуже привабливе для Вас! Видання «Forward Magazine» №23 тільки починається! Це ідеальна можливість випробувати свої можливості та побачити рівень особистого розвитку. Все, що Вам знадобиться зробити — це написати оригінальну статтю (польською або англійською мовами), а найцікавіші роботи будуть опубліковані у журналі.

Що таке Magazyn Forward?

Це проект студентського наукового циклу «Прогрес», що реалізується з 2008 року на території всієї Республіки Польща. Копії з 6000 примірників доступні у кращих польських освітніх структурах. Журнал створений студентами та для студентів, а також для Вас, дорогі читачі! У ньому розглядаються теми щодо навчання в університетах РП, особливостей набуття практичного досвіду, майбутнього працевлаштування всередині країни та на міжнародній арені, а також піднімаються інші важливі для учнів університетів питання.

На що можуть розраховувати учасники конкурсу?

У разі, якщо Ваша стаття буде визнана найкращою, можна розраховувати на те, що вона буде опублікована у наступному номері журналу у жовтні.

Більш того, робота-переможець займе місце головної теми, а її безпосередній автор отримає цінні призи! Також пам'ятайте, що, якщо Ваша стаття потрапляє до журналу, Ви отримаєте додаткові бали до стипендії за наукову публікацію.

Що необхідно зробити, щоб стаття стала учасником конкурсу?

По-перше, потрібно придумати назву конкурсної роботи в одному з тематичних розділів Forward: Бізнес-тренди, Твої фінанси, Аналіз, Право, Освіта та кар'єра, Нові технології. Придуману робочу назву потрібно повідомити до редакції: redakcja.forward@progress.org.pl та дочекатися, поки предмет буде підтверджено.

По-друге, потрібно написати статтю та відправити її на вищезгадану електронну адресу підписаним листом до 3 серпня 2018 року, вписавши у тему електронної пошти слово «Стаття» та номер журналу, в якому Ви хочете опублікувати роботу, у даному випадку — «Стаття 23».

Варто врахувати, що кожна стаття повинна мати куратора з наявністю, як мінімум, ступеня доктора наук. У конкурсній роботі, надаючи статтю, вкажіть ім'я, прізвище, ступінь та кафедру Вашого академічного керівника.

При написанні та подачі роботи, дотримуйтесь вимог редакції, котрі всі потенційні учасники можуть знайти на сторінці www.forward.progress.org.pl на вкладці «Написати статтю».

Після відправлення роботи, залишається тільки чекати, поки інформація у редакції буде оброблена та прийметься рішення про переможця. Якщо Ваша робота стане лідером, вона з'явиться у наступному випуску.

Попередні випуски журналу та опубліковані статті можна простежити за адресою ➡ issuu.com/forward.mag

Якщо у Вас є будь-які питання, напишіть ➡ redakcja.forward@progress.org.pl

До слова, студентам польських структур вищої освіти, з метою набуття досвіду, розкриття власного потенціалу та випробування сил — варто брати участь у різних спеціалізованих конкурсах. Хто знає, може саме Ваша стаття, есе або робота іншого типу, стане тим плацдармом, з якого почнеться стрімка та феноменальна кар'єра. Також, ніколи не буде зайвим відвідування відкритих зустрічей, семінарів, симпозіумів, форумів, конференцій та інших заходів, адже вони відкривають можливість поспілкуватися з експертами різних галузей у неформальних обставинах, тим самим почерпнути корисну, іноді унікальну, інформацію.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини