Встигніть подати заявку на стажування до проекту RIS Fellowships!

5767
Facebook Twitter
Встигніть подати заявку на стажування до проекту RIS Fellowships!

Прийміть виклик та отримаєте можливість пройти міжнародне, професійне, оплачуване тримісячне стажування в агропродовольчому секторі.

Прийміть виклик та отримаєте можливість пройти міжнародне, професійне, оплачуване тримісячне стажування в агропродовольчому секторі. Покажіть організаторам RIS Fellowships свій талант, отримаєте практичний досвід та нові навички від лідерів європейської харчової промисловості. Ця унікальна програма стипендій під управлінням EIT Food та протекцією Варшавського університету дозволить 30 студентам та випускникам з 13 країн RIS побудувати професійну кар'єру в області харчування та підтримати дух підприємництва.

Для того, щоб взяти участь, необхідно створити або оновити профіль LinkedIn, приєднатися до 1-хвилинного відео та переконати організаторів проекту, що саме Ваша кандидатура повністю відповідає вимогам, виставленим до стажистів. Всі заявки приймаються до 15 травня 2018 року.

Приєднавшись до профілю в групі RIS FELLOWSHIPS — Польща з допомогою програми LINKEDIN з'явиться можливість взяти участь в інтерактивному семінарі у Варшаві.

Проект EIT Food RIS Fellowships здійснюється за згодою партнерів міжнародного консорціуму EIT Food, що входить до Європейського інституту інновацій та технологій (EIT). Стипендії RIS є одним з інструментів поліпшення інновацій та конкурентоспроможності країн RIS (Reasearch Innovation Scheme).

30 кращих студентів та випускників з різною освітою отримають можливості для працевлаштування у харчовій промисловості, виборовши право на проходження унікального, професійного, оплачуваного тримісячного стажування у рамках проекту RIS Fellowships. На відміну від інших проектів стипендій, ця програма буде визначати та розвивати молоді таланти в агропродовольчому секторі. Стажисти отримають практичний досвід, вивчаючи реальні приклади та проблеми харчового сектора, отримають змогу розвити свої навички, пов'язані з роботою, у тому числі аналітичне мислення та творчі рішення проблем. Завдяки багатоетапному процесу рекрутингу, кандидати дізнаються, як професійно підготувати свій профіль — Ваша електронна візитна картка на платформі LinkedIn та взяти активну участь в унікальних семінарах, які проводяться в EIT Hubs, розташованих у всій Європі. Талановиті студенти та випускники отримають стажування у різних сферах діяльності компаній з консорціуму EIT Food, а також стартапи, зібрані у 2 асоціації RisingFoodStars. Учні навчатимуться на практиці, отримуватимуть передові знання, вирішуючи приклади проблемних ситуацій, з якими стикаються компанії харчової промисловості. Всі стажисти отримають щомісячну стипендію у розмірі 1000 євро!

Проект стипендій RIS шукає таланти вищої освіти, які стануть майбутніми співробітниками сектору харчової промисловості або створять власний бізнес. Молоді, пристрасні та амбітні люди, що повертаються до своєї рідної країни, пожвавлять хвилю підприємницьких інновацій та підтримають розвиток місцевої агропродовольчої екосистеми.

Кращим кандидатом на проект стипендій RIS буде учасник, який відповідає таким параметрам:

— студент або випускник магістратури, який прагне відкрити можливості для працевлаштування у харчовій промисловості;

— зацікавлений у проблемах агропродовольчого сектору у всьому ланцюжку створення вартості;

— людина, яка шукає спосіб навчання — шляхом здійснення діяльності та розвитку навичок, пов'язаних з роботою;

— зацікавлений в інноваційних рішеннях даної галузі, що має аналітичні навички, неупереджений, цілеспрямований, який є командним гравцем.

Чим більше у кандидата прагнень та досягнень, тим вище його шанс стати одним з тридцяти щасливчиків.

Більш детальну інформацію про проект можна знайти за адресою: http://timo.wz.uw.edu.pl/risfellowships/

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини