Комплексна підтримка студентів UP-STUDY у Польщі - UP-SUPPORT ONLINE

8163
Facebook Twitter
Комплексна підтримка студентів UP-STUDY у Польщі - UP-SUPPORT ONLINE

Центр польської освіти UP-STUDY керує проектом "UP-SUPPORT ONLINE" у Польщі, - це проект підтримки та супроводу студентів UP-STUDY під час навчання. У всіх бажаючих є можливість слідкувати за роботою проекту у режимі "online".

Центр польської освіти UP-STUDY керує проектом "UP-SUPPORT ONLINE" у Польщі. Це проект підтримки та супроводу студентів UP-STUDY під час навчання. У всіх бажаючих є можливість слідкувати за роботою проекту у режимі "online".

Проект "UP-SUPPORT ONLINE"

UP-SUPPORT ONLINE - це ефективна та дієва підтримка Апстадівців у Польщі. Завдяки тому, що UP-STUDY має 4 UP-представництва у Польщі (станом на жовтень 2015: Варшава, Вроцлав, Познань, Люблін), наші студенти завжди можуть звернутися зі своїми проблемами до наших працівників. Ефективність Проекту "UP-SUPPORT ONLINE" студенти відчують вже від перших годин перебування у Польщі.

Протягом перших 10-ти днів після приїзду студентів на курс перед навчанням, наші UP-представники у Польщі відповіли на більш ніж 1500 дзвінків.

Після приїзду студентів до Польщі, UP-представники поселили їх у помешкання, допомогли із виготовленням проїзних квитків та із купівлею необхідних речей для побуту. У найближчі вихідні були проведені ознайомчі тури та екскурсії. Проте, це тільки початок. UP-відділення у Польщі працюють щоденно та приймають дзвінки практично кожну хвилину. Це, як банальні запитання: як доїхати від точки А до точки Б?, так і серйозні проблеми із викликом швидкої допомоги чи вирішення проблем із поліцією, сусідами по квартирі. Після отримання таких дзвінків UP-представники у Польщі негайно їдуть до студента UP-STUDY та залишаються із ним до вирішення проблеми.

Кожен новий студент-учасник UP-STUDY може розраховувати на таку підтримку протягом всіх 3-ох років навчання. Саме тому батьки можуть бути спокійні, що їхні діти 24/7 під наглядом UP-представників.

Ви на власні очі можете оцінити ефективність роботи Компанії UP-STUDY у містах Польщі безпосередньо під час навчального процесу. Приєднуйтеся до нашої Програми, і спеціалісти UP-STUDY будуть із Вами на зв'язку!Онлайн-звітування UP-представництв у Польщі →Дізнатися більше про вступ до Польщі за Програмою UP-STUDY →Переглянути перелік університетів Польщі →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини