Комплексна підтримка студентів UP-STUDY у Польщі - UP-SUPPORT ONLINE

8209
Facebook Twitter
Комплексна підтримка студентів UP-STUDY у Польщі - UP-SUPPORT ONLINE

Центр польської освіти UP-STUDY керує проектом "UP-SUPPORT ONLINE" у Польщі, - це проект підтримки та супроводу студентів UP-STUDY під час навчання. У всіх бажаючих є можливість слідкувати за роботою проекту у режимі "online".

Центр польської освіти UP-STUDY керує проектом "UP-SUPPORT ONLINE" у Польщі. Це проект підтримки та супроводу студентів UP-STUDY під час навчання. У всіх бажаючих є можливість слідкувати за роботою проекту у режимі "online".

Проект "UP-SUPPORT ONLINE"

UP-SUPPORT ONLINE - це ефективна та дієва підтримка Апстадівців у Польщі. Завдяки тому, що UP-STUDY має 4 UP-представництва у Польщі (станом на жовтень 2015: Варшава, Вроцлав, Познань, Люблін), наші студенти завжди можуть звернутися зі своїми проблемами до наших працівників. Ефективність Проекту "UP-SUPPORT ONLINE" студенти відчують вже від перших годин перебування у Польщі.

Протягом перших 10-ти днів після приїзду студентів на курс перед навчанням, наші UP-представники у Польщі відповіли на більш ніж 1500 дзвінків.

Після приїзду студентів до Польщі, UP-представники поселили їх у помешкання, допомогли із виготовленням проїзних квитків та із купівлею необхідних речей для побуту. У найближчі вихідні були проведені ознайомчі тури та екскурсії. Проте, це тільки початок. UP-відділення у Польщі працюють щоденно та приймають дзвінки практично кожну хвилину. Це, як банальні запитання: як доїхати від точки А до точки Б?, так і серйозні проблеми із викликом швидкої допомоги чи вирішення проблем із поліцією, сусідами по квартирі. Після отримання таких дзвінків UP-представники у Польщі негайно їдуть до студента UP-STUDY та залишаються із ним до вирішення проблеми.

Кожен новий студент-учасник UP-STUDY може розраховувати на таку підтримку протягом всіх 3-ох років навчання. Саме тому батьки можуть бути спокійні, що їхні діти 24/7 під наглядом UP-представників.

Ви на власні очі можете оцінити ефективність роботи Компанії UP-STUDY у містах Польщі безпосередньо під час навчального процесу. Приєднуйтеся до нашої Програми, і спеціалісти UP-STUDY будуть із Вами на зв'язку!Онлайн-звітування UP-представництв у Польщі →Дізнатися більше про вступ до Польщі за Програмою UP-STUDY →Переглянути перелік університетів Польщі →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини