Безкоштовний курс польської мови у Києві та регіонах України

6508
Facebook Twitter
Безкоштовний курс польської мови у Києві та регіонах України

Центр польської освіти UP-STUDY, на честь 10-річчя компанії, підготував для кожного абітурієнта України, який бажає навчатися в Польщі, сюрприз – безкоштовний курс польської мови 140 годин у Києві та 70 годин у регіонах.

Центр польської освіти UP-STUDY, на честь 10-річчя, підготував для кожного**** абітурієнта, який бажає навчатися в Польщі, сюрприз — безкоштовний курс польської мови 8 місяців (130 годин) у Києві та 4 місяці (70 годин) у всіх регіонах. Курс можна пройти у будь якому куточку України та отримати рівні від A2 (мінімально необхідний) до B1 (середній рівень).

Безкоштовний курс польської мови від UP-STUDY

Міф: "Польську мову можна вивчити за кілька тижнів"

Спеціалісти варшавського підрозділу UP-STUDY виявили значну проблему, яка заважає більшості українських студентів у Польщі досягати реальних успіхів та отримувати високооплачуване стажування. Особливо гостро вона почала проявлятися в останні 2 роки, коли надзвичайної популярності серед абітурієнтів набув міф: "Польську мову можна вивчити за кілька тижнів". Це абсолютно суперечить реальності, у якій, щоб конкурувати із поляками та претендувати на хорошу роботу та зарплатню, потрібно дуже добре (або ідеально) володіти польською мовою вже після першого року навчання. До закінчення першого семестру, Ви повинні володіти рівнем C1 — вільне володіння, (або, як мінімум, мати рівень B2 — високий рівень). Але, зверніть увагу, що цей рівень не можливо досягнути за 3-4 місяці інтенсивних занять в Україні. Додатково потрібно проходити курси в університеті Польщі: перед навчанням (платні) та під час навчання (безкоштовні).

Про безкоштовний курс від UP-STUDY

Вивчення польської мови — це складний та комплексний процес, що вимагає від абітурієнта відповідального ставлення. Лише послідовне проходження курсів в Україні та Польщі тривалістю 6-9 місяців може гарантувати студенту мінімально-необхідний рівень володіння мовою для навчання (B2-C1). Зрозуміло, що для звичайного "переходу на наступний семестр" у деяких ВНЗ може бути достатньо і рівня A1-A2, але тут про будь які перспективи, після закінчення навчання, навіть не йде мова.

Саме тому, Компанія UP-STUDY, третій рік поспіль пропонує всім* бажаючим гарантований безкоштовний** курс польської мови на рівень A2-B1 тривалістю 130 годин у Києві або 70 годин у всіх куточках України***. Щоб отримати курс, Вам достатньо подати документи на вступ до Польщі за Програмою UP-STUDY у період від початку прийому документів на 2017 навчальний рік до 31 жовтня 2016.

Ви можете пройти безкоштовний курс польської мови:— У Києві (поряд зі станціями метро: "Золоті Ворота", "Університет", "Вокзальна") — 130 годин (8 місяців) на рівень A2-B1 — У всіх регіонах України 70 годин (4 місяці) на рівень A2 із можливістю продовження вивчення (на рівні: B1,B2 та C1)

Деталі безкоштовного курсу від UP-STUDY:

— Кількість годин: Київ 130 годин, регіони 70 годин— Тривалість курсу: Київ 8 місяців, регіони 4 місяці— Інтенсивність курсу: 4 академічні години на тиждень— Рівень після проходження курсу: Київ A2-B1, регіони A2 (в залежності від здібностей учасника)— Місце проведення курсів: Київ (поряд зі станціями метро: "Золоті ворота", "Університет", "Вокзальна"), регіони (UP-Представництва)— Групи: 8-14 осіб (в залежності регіону)— Початок мовного курсу: 1 листопада— Закінчення мовного курсу: Київ 30 червня, регіони 28 лютого— Можливість продовження курсу: так (до B1,B2 та C1)— Тестування після закінчення: так— Вартість курсу: гарантовано безкоштовно у всіх представництвах** (у містах Харків, Львів, Умань, Херсон та Тернопіль надається платний курс на рівень B2 зі знижкою 50%)

Безкоштовний курс польської мови від UP-STUDY

Як отримати безкоштовний курс від UP-STUDY

Щоб гарантовано отримати безкоштовний** курс польської мови, абітурієнт повинен:

— Подати документи на вступ до Польщі на 2017 навчальний рік (до університету або технікуму) за Програмою UP-STUDY у період з 06.09 по 31.10.— Під час подачі документів, мати при собі табель за попередній рік навчання із середнім балом не нижче 7,5 з 12;— Курс надається безкоштовно лише при вступі до ВНЗ-партнерів Центру польської освіти UP-STUDY (із переліком можна ознайомитися на сторінці Університети Польщі UP-STUDY);— Протягом вступної компанії, абітурієнт повинен дотримуватися встановлених термінів оплат та умов участі у Програмі

Також, кожен учасник UP-STUDY отримує безкоштовну 3-річну підтримку у Польщі: Програму UP-SUPPORT (підрозділ UP-STUDY у Польщі, що має відділення у містах Варшава, Вроцлав, Краків, Познань та Люблін). Стандартна вартість такої підтримки для всіх інших міжнародних студентів коштує 500 євро/рік.

Натисніть, щоб зареєструватися на безкоштовний курс польської мови від UP-STUDY

* — Відвідувати безкоштовний курс польської мови можуть всі абітурієнти, які є випускниками шкіл та студентами університетів, які вступають до навчального закладу (університету або технікуму) Польщі на 2017/18 навчальний рік за Програмою UP-STUDY. ** — Під "безкоштовним" мається на увазі оплата мовного курсу за ціною 1 грн*** — Під словами "в усіх куточках України" мається на увазі у найближчому до Вас місті, де працює представництво UP-STUDY (Перелік представництв можна переглянути на сторінці Контакти UP-STUDY).**** — Безкоштовний курс НЕ надається учасникам, які вступають до Польщі у період з 5.09 по 30.09 по Акції "Безкоштовна Програма до 10-річчя UP-STUDY".




Безкоштовно вступай до Польщі по Програмі UP-STUDY

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини