Виставка-презентація SWPS - Одна з найбільших освітніх подій 2014 року

7183
Facebook Twitter
Виставка-презентація SWPS - Одна з найбільших освітніх подій 2014 року

Спільно з Центром Польської Освіти UP-STUDY представив свою освітню пропозицію найбільший університет Польщі Університет Вищої Соціальної психології та Гуманітарних наук SWPS.

У Києві відбулася одна з найбільших освітніх подій року. Спільно з Центром Польської Освіти UP-STUDY, представив свою освітню пропозицію найбільший університет Польщі - Університет Вищої Соціальної психології та Гуманітарних наук SWPS.

Відвідувачі виставки отримали безліч інформації щодо можливостей навчання українських абітурієнтів в одному з ВНЗ групи SWPS у Варшаві, Познані, Сопоті, Вроцлаві та Катовіце. Як було оголошено раніше, кожен з присутніх на освітній виставці зміг взяти участь у розіграші грантів на безкоштовне навчання в SWPS. Імена переможців будуть оприлюднені у березні 2014 року на сайті UP-STUDY. Якщо Ви бажаєте дізнатися більше про Університет Вищої Соціальної психології та Гуманітарних наук SWPS, телефонуйте в приймальну комісію у м. Києві (044) 247-97-20

У межах співпраці з програмою UP-STUDY, Університет SWPS запропонував три безкоштовних гранти на навчання для талановитих молодих людей з України на загальну суму понад 50 000 грн (Гранти будуть розіграні лише серед українських учасників UP-STUDY Центр польської освіти). Призове місце включає в себе можливість навчатися 1-ий рік безкоштовно. Один грант покриває навчання на стаціонарній формі навчання на факультеті Психології (Психологія бізнесу) SWPS в м. Сопот в розмірі 7087 злотих, на стаціонарній формі навчання на факультеті Права в м. Познань в розмірі 5575 злотих, та на стаціонарній формі на факультеті Журналістики (спеціальніть-Public Relations) в м. Вроцлав в розмірі 5764 злотих. (стипендист не звільнений з рекрутаційної оплати). Переваги навчання в SWPS. Усі студенти SWPS мають можливість з 2 року навчання брати участь в програмі Еrasmus plus - грант від ЄС на 1-2 семестри до одного із 70 Європейських університетів-партнері в 25 країнах.

Університет Соціальної Психології займає найвищі позиції у національних освітніх рейтингах Польщі та є найбільшим недержавним ВНЗ Польщі. Серед його переваг слід зазначити якість освіти, європейське визнання, престиж серед роботодавців та чудові відгуки самих студентів-учасників програми.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини