Безкоштовний 8-ми місячний курс польської мови для учасників UP-STUDY

8565
Facebook Twitter
Безкоштовний 8-ми місячний курс польської мови для учасників UP-STUDY

Всі учасники Програми UP-STUDY, при подачі документів на вступ до 30.11.15 отримують право на безкоштовне проходження мовного курсу (130 годин на рівень А2-В1) у офісі UP-STUDY у своєму місті.

Всі учасники Програми UP-STUDY під час подачі документів на вступ до 30.11.15 отримують право на безкоштовне проходження курсу польської мови (130 годин на рівень А2-В1) у офісі UP-STUDY у своєму місті. Учасники розподіляються на групи перед початком курсу: від початківців до тих, хто володіє рівнем А1 і вище.

Як отримати мовний курс безкоштовно

Найбільша в Україні мережа освітніх центрів зі спеціалізацією "організація навчання в Польщі" - Центр польської освіти UP-STUDY, пропонує пройти безкоштовний курс польської мови для всіх бажаючих вступати до університетів Польщі у 2016 році. Подавши документи у своєму місті* на вступ за Програмою UP-STUDY у період з 1.11.15 до 30.11.15, кожен учасник гарантовано отримує право на проходження 8-ми місячного мовного курсу на рівень A2-B1 безкоштовно.

Тривалість курсу: з 1 листопада 2015 року до 30 червня 2016 року, кількість годин - 130. Навчання здійснюється за програмами польських ВНЗ. Після закінчення рівня знань, учасник підлягає перевірці.

* - Під словами "у своєму місті" маємо на увазі у найближчому до Вас місті, де працює представництво UP-STUDY (Перелік представництв можна переглянути на сторінці Контакти UP-STUDY). У містах Харків, Тернопіль, Херсон, Черкаси, Житомир, Умань - 8-ми місячний стаціонарний мовний курс надається лише зі знижкою 50% на рівень В2.

Вимоги до кандидатів на безкоштовний курс:

Щоб гарантовано отримати курс польської мови безкоштовно, абітурієнт повинен:

  • Подати документи на вступ до офісу UP-STUDY у своєму місті та підписати договір учасника у період з 1.11.15 по 30.11.15;
  • Під час подачі документів, мати при собі табель за 10-ий клас із середнім балом не нижче 7,5 з 12;
  • Курс надається безкоштовно лише при вступі до ВНЗ-партнерів Центру польської освіти UP-STUDY (Перелік можна переглянути на сторінці Університети Польщі UP-STUDY);
  • Протягом вступної компанії, абітурієнт повинен дотримуватися встановлених термінів оплат та умови участі у Програмі UP-STUDY;

Дізнатися більше про Вступну кампанію до Польщі 2016 →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини