У яких польських університетах можна пройти програму E-MBA?

2069
Facebook Twitter
У яких польських університетах можна пройти програму E-MBA?

Саме розгляданню особливостей програм E-MBA у РП буде присвячена дана стаття, тому її варто прочитати всім поточним та майбутнім студентам, попри країну походження та етап навчання.

Випускники останніх кількох років, швидше за все, вже чули про програми E-MBA. Подібні курси дуже популярні серед студентів європейських університетів. Оскільки українці прагнуть облаштовувати свій побут у більш стабільних країнах, набуваючи у них для початку професію, а відповідні умови пропонують університети Республіки Польща, виходить, що значна частина наших співвітчизників переїжджають до Польщі. Природно, якщо весь світ говорить про програми E-MBA, учням польських освітніх структур буде доречно дізнатися, що саме являють собою подібні курси, а також чи є можливість отримати відповідний диплом в університетах Польщі. Саме розгляданню особливостей програм E-MBA у РП буде присвячена дана стаття, тому її варто прочитати всім поточним та майбутнім студентам, попри країну походження та етап навчання.

На кого націлені програми E-MBA та що вивчатимуть студенти під час курсу?

Польща — розвинена європейська країна, установи вищої освіти якої пропонують навчання, що відповідає міжнародним стандартам, та вимогам роботодавців. У польських університетах навчається великий відсоток іноземних громадян, що породжує попит на відкриття нових спеціальностей з англійською мовою викладання, а також надання можливостей удосконалюватися фахівцям, які бажають досягти висот керівництва.

Курс E-MBA, що пропонується деякими польськими ВНЗ, націлений саме на останню описану категорію, тобто людей з освітою, які, якщо э охота максимально реалізувати свій потенціал, приймають рішення продовжити навчання. Структура курсу досить складна, вона передбачає практичні заняття в умовах реального часу, розв'язання ситуативних

задач, побудованих на базі чинних проблем, а також часто практикуються workshop (самостійне придбання знань). Студенти можуть бути впевнені в актуальності одержуваної інформації. Також фахівці центру польської освіти UP-STUDY підкреслюють, що курсами, котрі розглядаються, будуть використовуватися тільки передові (інноваційні) методи донесення інформації з боку всього викладацького складу. Крім зазначених занять, учні цих програм стануть активними учасниками бізнес-тренінгів, міжнародних семінарів та доповідачами на бізнес зустрічах. Більшість польських університетів, що пропонують E-MBA, приділяють досить багато уваги розгляду та детальному вивченню менеджменту та управління.

Польські ВНЗ, що відкривають доступ до курсу E-MBA

У Польській Республіці є кілька університетів, на які варто звернути увагу, якщо є охота пройти програму, що розглядається у даній статті. Серед них виділимо: Академію фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві, Варшавський університет, Академію менеджменту у Варшаві. Розглянемо трохи детальніше на прикладі першого зазначеного ВНЗ. Академія Вістула пропонує пройти зазначену програму з річною оплатою у 4 тисячі євро. Курс читається англійською мовою та передбачає 2 роки навчання, 4 семестри. Під час навчання, студенти будуть мати можливість розширити знання бізнесу, поділитися вже наявним досвідом та придбати новий, завдяки професіоналізму викладачів, навичкам колег з навчання та виступів експертів на всіляких бізнес-зустрічах та тренінгах.Підсумовуючи, помітить, що програма E-MBA дозволяє отримати такий обсяг знань, з яким можна без проблем обіймати керівну посаду у компаніях різної спрямованості.

Навчання англійською мовою у польських ВНЗ тільки сприятиме набуттю знань та досвіду. Якщо досягнення першого освітнього рівня у РП — це старт до успішної побудови кар'єри, то навчання для отримання диплома E-MBA, майже гарантія повної професійної реалізації.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини