Tri-City Job Fair 2018 — зустріч з представниками компаній!

8418
Facebook Twitter
Tri-City Job Fair 2018 — зустріч з представниками компаній!

Tri-City Job Fair є однією з кращих організованих ініціатив у Республіці Польщі. Даний захід пройде 7-8 травня 2018 року на факультеті електроніки, телекомунікацій та інформатики Гданського технологічного університету.

Tri-City Job Fair є однією з кращих організованих ініціатив у Республіці Польщі. Даний захід пройде 7-8 травня 2018 року на факультеті електроніки, телекомунікацій та інформатики Гданського технологічного університету. Всі потенційні учасники виставки одноголосно твердять, що мають намір взяти участь у цій події через велику кількість відвідувачів та характеру самого заходу. У поточному році, організатори очікують представити майже 80 експонентів — як з польської держави, так і з інших країн світу. Взяти участь можуть усі охочі студенти польських установ вищої освіти, які бажають побудувати успішну кар'єру як в рамках країни, так і в міжнародному масштабі.

Тільки на даному заході або інших ярмарках вакансій кожен відвідувач може безпосередньо подати резюме роботодавцю та поговорити з його представниками. На сьогодні, в основі процесу найму лежить, найчастіше, інтернет-комунікація, тому Tri-City Job Fair дуже популярний серед відвідувачів. Цей захід дозволяє поспілкуватися з потенційними роботодавці в режимі реального часу, поставити питання, дізнатися деталі та специфіку роботи й особливості трудового колективу.

На додаток до вищезазначених планів даного проекту, беручи участь в ньому, відвідувачі отримують можливість:— зустрітися з практиками з різних галузей;— познайомитися з новими компаніями, які пропонують конкурентоспроможні умови праці в Польщі та за кордоном;— брати участь в численних лекціях та семінарах, що проводяться людьми з великим професійним досвідом;— підготувати та перевірити своє резюме під наглядом фахівців;— поспілкуватися з новими цікавими людьми, завести корисні знайомства та просто приємно та корисно провести час.

Ярмарок— це не тільки захід для найму, а й місце для представлення продуктів кожної компанії. У всі учасників з'явиться можливість побачити та спробувати себе у літаку, віртуальній реальності або зіграти сотні ігор. Моментом брейка стане можливість випити безкоштовну каву, зроблена бариста або взяти участь в шоу приготування суші. Роботодавці, які беруть участь в ярмарку, працюють в ІТ-індустрії, автоматизації, енергетиці, фінансах, медицині, деревообробній промисловості та торгівлі. Тому, у 2018 році організатори очікують зовсім нових та дивних відкриттів, можливостей.

Tri-City Job Fair — відмінна зустріч людей, які планують свою професійну кар'єру, а також підприємств та шкільних установ, які шукають співробітників, стажистів або учнів. Пропозиції про роботу на заході в основному стосуються спеціалізованих та інженерних посад. Але, в тому числі роботодавці також шукають продавців, торговців, перекладачів, бухгалтерів, програмістів та комп'ютерних ігор. Для людей, які тільки починають свою кар'єру, були підготовлені численні пропозиції практик та стажування. Більшість роботодавців повинні знайти 20-30 нових співробітників в найближчому майбутньому. Деякі компанії забезпечують роботу понад 100 чоловік протягом 12 місяців, після закінчення ярмарку.

Стратегічним покровителем заходу є факультет електроніки, телекомунікацій та інформатики Гданського технологічного університету.

Даний захід буде цікавим та корисним як для студентів польських університетів, які розглядають вакансії для успішного працевлаштування у зазначених сферах трудової детальності, так і для роботодавців, які шукають співробітників з великим потенціалом та бажанням швидко реалізувати себе. Всі заявки можна зареєструвати за адресою: https://www.targipracy.gdansk.pl/user/sign-in/signup

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини