Поїздка студентки від UP-STUDY на навчання у Китай по обміну

5944
Facebook Twitter
Поїздка студентки від UP-STUDY на навчання у Китай по обміну

У 2015 році університет MWSLIT (ВРОЦЛАВ) провів обмін студентами із Китаєм. У ньому прийняли участь польські студенти і студентка UP-STUDY Солдатова Анна, яка навчалася у Китаї протягом 1 семестру.

У 2015 році університет MWSLIT (ВРОЦЛАВ) провів обмін студентами із Китаєм. У ньому взяли участь польські студенти і студентка UP-STUDY Солдатова Анна, яка навчалася у Китаї протягом 1 семестру.

Обмін студентами у MWSLIT (ВРОЦЛАВ)

MWSLIT - Міжнародний Університет Логістики та Транспорту (ВРОЦЛАВ) є одним із кращих ВНЗ логістики у Східній Європі. Вже кілька років поспіль він займає найвищі сходинки у національних рейтингах. Випускники університету користуються великою популярністю серед роботодавців, а сам ВНЗ має десятки договорів про міжнародну співпрацю за обміном студентів із такими країнами як: Франція, США, Німеччина, Китай та іншими. MWSLIT надає можливості для розвитку своїх здібностей не лише у Польщі, а й у всьому світі. Міжнародний обмін студентами допомагає краще опанувати іноземні мови та отримати досвід від провідних спеціалістів у логістичний сфері у найбільших міжнародних корпораціях. У 2015 році від Університету Логістики і Транспорту до Китаю вирушило 5 студентів-логістів (зокрема й студентка від UP-STUDY - Солдатова Анна).

Вона використала унікальну можливість пізнати культуру Китаю та розширити свої знання у сфері логістики на міжнародному рівні. Тому що Китай - це найбільший у світі логістичний центр: найбільші аеропорти, порти, вихід до Тихого океану, Японського моря, розвинений рух потягів. Протягом 5-ти місяців студентка навчалася та отримувала безцінні знання, які допоможуть їй реалізуватися у майбутньому.

ІНТЕРВ'Ю СТУДЕНТКИ MWSLIT ПРО ПОДОРОЖ ДО КИТАЮ

"Всім привіт! Мене звати Солдатова Анна. Я учасниця Програми UP-STUDY, студентка Міжнародного Університету Логістики та Транспорту у Вроцлаві (MWSLiT). Хочу Вам розповісти про одну з неймовірних подій мого життя, що почалася звичайного зимового ранку. Відвідавши офіційну сторінку мого ВНЗ, я звернула увагу на нову замітку – «Обмін студентами-логістами MWSLiT з Китаєм». Звичайно, від такої можливості серце починає битися значно ритмічніше, а подумки пакуються речі до Піднебесної. На перший погляд ця ідея здавалася недосяжною,та процедура обміну виявилась досить простою, хоча для обміну було виділено всього 5 місць: приготування деяких документів, екзамен з англійської мови, вибір та купівля квитків. І от ти вже у літаку намагаєшся уявити що на тебе чекає у найближчі 4 місяці.

З першого дня у Китаї мене шокувало все: постійний галас на дорогах, цікава і водночас досить дивна їжа (починаючи із солодкої ковбаси і майонезу, закінчуючи гумкою зі смаком огірка), погода, океан, надмірна привітність і зацікавленість у європейцях, ставлення до відпочинку, розміри міст, архітектура… Насправді все: від мінімальних дрібниць у побуті, до звичаїв і традицій народу - все дуже відрізняється від європейського стилю.

Країна дуже неординарна, вона не може не дивувати. Але саме це давало мені стимул для того, щоб побачити якомога більше, дізнатись про цей край, а головне - ознайомитися зі специфікою логістичних систем Китаю. А після повернення до Польщі, мені хочеться продовжити знайомство з цією могутньою державою та пов'язати із нею свої професійні амбіції.Хочеться сказати, що така поїздка, напевно, не для людей зі слабким духом. Адже за чудовими спогадами і фотографіями ховається купа дрібних проблем, які загартовують наш характер, зміцнюють особистість і вчать нас бути відповідальними. Звичайно, результати від такої поїздки у кожного будуть різні, все залежить від людини. З професійного боку - це була чудова можливість підвищити рівень знань у галузі Логістики. Всім відомо, що одні з найбільших портів світу знаходяться саме у КНР, а ріст китайської економіки не залишить байдужим людину будь-якої професії.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2026 + Курс польської

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2026 та отримайте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла, курс польської в Україні та при ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини