Екскурсія для студентів UP-STUDY у містах Варшава та Вроцлав

7009
Facebook Twitter
Екскурсія для студентів UP-STUDY у містах Варшава та Вроцлав

8 та 9 серпня 2015 року представники Польських підрозділів UP-STUDY провели ознайомчі екскурсії для "апстадівців", які приїхали на навчання до Польщі. До Вашої уваги фотозвіт "Як все було: старе місто, громадський транспорт та інше"

8 та 9 серпня 2015 року UP-представники польських підрозділів UP-STUDY провели ознайомчі екскурсії для "Апстадівців", які приїхали на навчання до Польщі. До Вашої уваги фотозвіт "Як все було: зустріч, Старе місто, громадський транспорт, автовокзал та багато іншого"

Міжнародна компанія "Центр Польської Освіти UP-STUDY" займає лідерські позиції в Україні за напрямком "організація навчання та супроводу студентів у Польщі". Студенти Програми UP-STUDY (надалі "Апстадівці") отримують не лише допомогу у підготовці документів,але і масу яскравих вражень від приїзду до Польщі та процесу адаптації у новому європейському середовищі.

Так як UP-STUDY, окрім десятків представництв на території України, має ще 4 представництва у Польщі (станом на серпень 2015 року) у Варшаві, Любліні, Вроцлаві та Познані, це дозволяє нам протягом всіх 3-ох років навчання 24/7 підтримувати наших студентів, проводити цікаві екскурсії для першокурсників.

Апстадівці відвідали Старе місто, підключили найкращий тарифний план для мобільних мереж, зробили обмін грошей, ознайомилися із правилами користування громадським транспортом у Польщі, отримали проїзні картки, відвідали автовокзал, дізналися як купувати квитки в Україну, а ще яскраво провели час разом зі своїми UP-представниками.

Також, слід зазначити, що окрім комфортного перебування у Польщі, ексклюзивно між Апстадівцями у 2015 році Центром Польської Освіти UP-STUDY було розіграно 25 призових місць на навчання та безкоштовні мовні курси у найпопулярніших ВНЗ Польщі. Призові місця дають можливість навчатися протягом року зі знижкою 20%. Загальний призовий фонд UP-STUDY у 2015 році склав орієнтовно 12 000 євро.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Міжнародна програма UP-STUDY діє в Україні згідно вимог університетів Польщі та є офіційним представником ВНЗ-партнерів. Ви можете ознайомитися із сертифікатами співпраці за посиланням: Про Програму UP-STUDY →

Дізнатися більше про Процес Вступу →Перелік Університетів-партнерів UP-STUDY в Польщі →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини