ТОП університетів світу: Університет штату Пенсільванія (Pennsylvania State University). Огляд університету

8134
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет штату Пенсільванія (Pennsylvania State University). Огляд університету

Входячи до сотні кращих, університет штату Пенсільванія за правом займає 93-є місце, відповідно до рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, розділивши його з Університетом Західної Австралії.

Дана структура вищої освіти спочатку була організована як сільськогосподарський коледж понад 160 років тому.

Університет Пенн, у підсумку, розширив свою місію таким чином, що вона стала передбачати викладання, дослідження та громадську службу у багатьох академічних дисциплінах.

Штат Пенсільванія (так скорочено називають цей ВНЗ) присудив понад півмільйона різних науково-кваліфікаційних ступенів, та був найбільшим джерелом освіти за програмами бакалаврату у Пенсільванії з 1930-х років. Хоча ця освітня структура була зафрахтована Співдружністю, вона з самого початку вважалася «інструментом держави». Він виконує багато функцій державної установи та сприяє загальному добробуту громадян. Входячи до сотні кращих закладів освіти світу, він по праву займає 93-е місце, відповідно до рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, розділивши його з Університетом Західної Австралії.

Особливості та специфіка Університету штату Пенсільванія

Сьогодні, штат Пенсільванія (PSU) є однією з чотирьох освітніх структур, пов'язаних з державою (поряд з Університетом Піттсбурга, Університетом Темпл та Університетом Лінкольна), установами, які не перебувають у державній власності та не працюють за її розпорядженням, але мають характер державних ВНЗ та отримують значні асигнування. PSU володіє адміністративним та дослідницьким центром в університетському парку. Завдяки тому, що ВНЗ постійно займає високі позиції у різних локальних, міжнародних та світових рейтингах, він має гарну репутацію серед роботодавців у глобальному масштабі. Неодмінно варто відзначити, що PSU, крім навчання, здатний запропонувати своїм студентам матеріальну підтримку, гуртожитки, програми міжнародного обміну та можливість отримати освіту дистанційно.

Склад та структура PSU

Штат Пенсільванія має дві юридичні школи:

  • закон штату Пенсільванія, університетське містечко ВНЗ;
  • закон Дікінсона, розташований у Карлайл (90 миль на південь від Державного коледжу).

Медичний коледж знаходиться у Херші. Також, PSU має 19 кампусів співдружності та 5 спеціальних кампусів місії, розташованих по всьому штату. Пенн було названо одним з «Громадських Івіїв», фінансованим державою університетом, який надає якісну освіту, котру можна порівняти з якістю Ліги Плюща. У тих абітурієнтів, які обрали навчання у даному іноземному вищому навчальному закладі є можливість вибрати спеціальності з 160 програм, складених відповідно до глобального ринку праці.

Він за правом пишається асоціацією своїх випускників, серед яких є бізнесмени, відомі вчені та дослідники. Плата за навчання тут досить висока для іноземних громадян. Для порівняння, локальні громадяни платять 15-17 тисяч доларів на рік, водночас як нерезидентам країни необхідно вносити не менш ніж 29.5 тисяч доларів на рік. Відсоток зарахування досить високий — 54,2%, але не варто поспішати подавати документи для зарахування. Як показує практика фахівців UP-STUDY, не менш якісну, але набагато більш доступну освіту можна отримати, наприклад, в університетах Польщі.

Отже, PSU є перспективним та продуктивним ВНЗ, який має хорошу репутацію, як серед студентів, так і роботодавців. Він має зручні та добре оснащені академічні аудиторії. Також, має у своєму розпорядженні дослідницькі центри, які допомагають розвиватися студентам у своїй науковій діяльності. Проте він не є єдиним у своєму роді, тому має гідні альтернативи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини