ТОП університетів світу: Університет Ноттінгема (The University of Nottingham). Огляд університету

8736
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Ноттінгема (The University of Nottingham). Огляд університету

Займає 84-у позицію у світі в Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, університет Ноттінгема має популярність не тільки серед жителів країни, а й європейських громадян, а також кандидатів зі Сполучених Штатів.

Університет Ноттінгема — державна дослідна установа вищої освіти, яку було засновано в Іст-Мідлендсі в Англії, Великобританія, у 1881 році.

Займаючи 84-у позицію у світі в Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, університет Ноттінгема має популярність не тільки серед жителів країни, а й серед європейських громадян, а також кандидатів зі Сполучених Штатів.

Крім того, що він високо цінується абітурієнтами, не менший попит мають його випускники серед міжнародних роботодавців. Крім перерахованого вище, варто підкреслити, що у 2015 році Ноттінгем був включений до списку 9-го найбільшого європейського виробника підприємців, згідно з приватною доповіддю. Серед знаменитих випускників присутні лауреати Нобелівської премії, володарі премії Тернера та призери Габора.

Університет Ноттінгема особливо сильний у наступних предметних областях:

  • Фармація та фармакологія — 6-е місце у рейтингу Світового університету QS за тематикою.
  • Освіта та підготовка — 22-а позиція.
  • Ветеринарні науки — 29-е місце.
  • Географія — 46-ий щабель.
  • Англійська мова та література — 49-й.

Історія та інфраструктура Ноттінгемського освітнього закладу

Спочатку він створювався як університетський коледж Ноттінгема, який, після 67-ми років існування отримав Королівську хартію (1948 рік). Нарощуючи свій потенціал, ВНЗ у 1999 році відкрив Ювілейний кампус, що розташувався неподалік від університетського парку. З цього ж року він почав активно розширюватися в міжнародному масштабі, відкривши університетські містечка в Китаї, Малайзії, а також налагоджуючи взаємини з дослідницькими центрами інших країн. Цікаво, що свою символіку Ноттінгемський університет міняв кілька разів, так, останній раз у 2005 році він пережив великий ребрендинг зі зміною логотипа.

Як вже раніше згадувалося, ця освітня структура має кампуси не тільки на території Великобританії, але інших індустріально розвинених держав. Серед британських кампусів варто відзначити:

1. Університетський парк Кампус, який є основним та має вражаючу архітектуру та ландшафт.

2. Ювілейне містечко, до слова було відкрито Єлизаветою II. Він вміщує школу освіти та інформатики, бізнес-школу та є базою для національного коледжу шкільного лідерства.

Серед інших кампусів підкреслимо присутність міської лікарні, Саттон-Бонінгтон-Кампуса та Королівського лугового кампуса.

Факультети, науково-кваліфікаційні ступені та вартість навчання

Університет складається з декількох шкіл та кафедр, організованих в п'ять факультетів: мистецтво, інженерія, медицина та охорона здоров'я, наука та соціальні науки. Кожен факультет містить ряд шкіл та кафедр, яких тут настільки багато, що вони здатні задовольнити будь-який запит навіть найвибагливішого абітурієнта.

Дана структура вищої освіти пропонує отримати ступінь бакалавра, магістра, також присутній величезний вибір програм аспірантури та докторантури. Всі програми курсів розроблені англійською, тому в процесі вступу необхідно надати сертифікат, що підтверджує високий рівень володіння мовою. Вартість навчання для міжнародних студентів на першого ступені вищої освіти становить 16,868 долара. Післядипломна освіта обійдеться в середньому у 19 тисяч доларів.

При прийнятті рішення здобути вищу освіту за кордоном, варто обов'язково враховувати супровідні витрати, які в Британії складають не менш ніж 18 тисяч доларів на рік. Дивлячись на чималі витрати, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що якісний європейський диплом можна отримати й за більш доступною вартістю, не втрачаючи у плані якості. Наприклад, Республіка Польща зі своїми університетами пропонує великий вибір спеціальностей, високу якість навчання, доступну плату та помірні додаткові витрати.

Підбиваючи підсумки, особливо підкреслимо, що Університет Ноттінгема є престижною структурою освіти, котра навчає більш ніж 32 тисяч студентів. Він до того ж має членство в кількох великих організаціях, таких як: Асоціація університетів Співдружності, Консорціум Діви, Асоціація Європейського Університету, Група Рассела, Група Університетів Великобританії, Група Університетів 21. Маючи добре облаштовані академічні аудиторії, професійні лабораторії, бібліотеки та інші навчальні структури, він прагне навчати студентів таким чином, щоб розвинути в них професіоналів глобального масштабу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини