ТОП університетів світу: Університет Корьо (Korea University). Огляд університету

10306
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Корьо (Korea University). Огляд університету

Університет Корьо високо цінується у світі, тому, згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 Корьо займає 90-у позицію.

Університет Корьо був першим закладом вищої освіти у Республіці Корея, який фінансувався та управлявся виключно корейцями.

Він був заснований у 1905 році Лі Яном-ІКОМ, скарбником Королівського домогосподарства, чия ідея та бачення полягали у тому, що тільки шляхом навчання молодих поколінь Корея буде здатна забезпечити свою незалежність, процвітання як країна та нація.

Протягом ста років, дана корейська структура освіти продовжує підтримувати дух свого засновника. На поточний момент, ВНЗ прагне виховувати своїх учнів таким чином, щоб вони стали ефективними громадянами, відданими та талановитими у своїх обраних напрямках.

Також від випускників чекають, що вони будуть присвячувати себе служінню нації та світу за мірою своїх можливостей.

Дуже популярний серед місцевих абітурієнтів, він також високо цінується у світі, тому, згідно з рейтингом Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 Корьо займає 90-у позицію.

Склад та особливості корейського університету

У цьому навчальному закладі навчається та проживає понад 33 000 студентів з усіх куточків країни та світу загалом. Студенти Корі мають можливість вчитися у будь-якому з вісімнадцяти коледжів та відділів, починаючи від гуманітарних наук, інженерії та науки, східно-азіатського дослідного центру, Корейського центру культурних досліджень та до недавно створеної міждисциплінарної Вищої школи міжнародних досліджень. ВНЗ високо цінує професійні школи права, медицини, інженерії та ділового адміністрування. Крім того, при університеті існує відмінна навчальна лікарня, яка забезпечує чудову медичну допомогу своїм пацієнтам, а також навчає лікарів та медсестер, які будуть служити нації та світу у наступні роки. Просторе та лісисте університетське містечко Корьо площею понад 182 акрів знаходиться у центрі Сеула в районі Ан-Ам, по суті, воно знаходиться у зручному положенні, що дозволяє добиратися як

метро, ​​так і іншими видами транспорту. Архітектура кампусу виконана у готичному стилі середньовіччя Європи. У величних будівлях студенти мають можливість навчатися у комфортабельних, сучасних класах, облаштованих, за останнім словом техніки, лабораторіях. Крім того, повністю обладнані комп'ютерні центри розташовані у всьому кампусі. Для зручності та релаксації студентів є нова Центральна площа з ресторанами, кафе, книгарнею та навчальними залами.

Викладацький склад та вартість навчання у Корьо

На поточний момент викладацький склад налічує не менш ніж 3700 вчителів, які мають високу кваліфікацію та безцінний багаж знань, щоб передати своїм учням. Попри те, що багато викладачів досягли міжнародної репутації завдяки своїй науковій роботі та дослідженням, це їх вчення, яке найбільш вирізняє їх та університет, та приносить користь учням. Всі викладачі поділяють прагнення надати студентам Корьо освіту вищої якості, яка підготує їх до лідерства та новатора у своїх областях діяльності.

Вартість навчання для нерезидентів країни становить приблизно 11.5 тисяч доларів на рік, все залежить від градуса та спеціальності. Це не найвища плата серед іноземних ВНЗ, але фахівці UP-STUDY рекомендують дуже ретельно зважити всі за та проти вступу до цього корейського ВНЗ, тому що, як і Корьо, так і сама країна має безліч своїх специфічних особливостей.

Отже, Korea University престижний корейський ВНЗ, який має високі позиції не тільки в країні, але і у світі. Оскільки він продовжує залучати високопрофесійних та гідних студентів та надавати їм кращі можливості для навчання, університет прагне зберегти себе як один з кращих ВНЗ у Кореї та в Азії. Мета навчального закладу — бути не менш, ніж одним з великих університетів на Землі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини