ТОП університетів світу: Університет Единбурга (The University of Edinburgh). Огляд університету

8736
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Единбурга (The University of Edinburgh). Огляд університету

Даний навчальний заклад пропонує стимулюючу робочу та навчальне середовище з доступом до чудових зручностей та залучає кращих у світі, від лауреатів Нобелівської премії до майбутніх дослідників, піонерів та винахідників.

Університет Единбурга (The University of Edinburgh) є одним з провідних ВНЗ світу, котрий послідовно входить до Топ-50 світових рейтингів, він тепер займає 23 позицію в Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings, ділячи її з Королівським коледжем Лондона. Підприємницька та міждисциплінарна культура ВНЗ приваблює не тільки студентів, але й співробітників з приблизно 137 країн, що створює унікальний досвід в Единбурзі. Даний навчальний заклад пропонує стимулюючу робочу та навчальне середовище з доступом до чудових зручностей та залучає кращих у світі, від лауреатів Нобелівської премії до майбутніх дослідників, піонерів та винахідників.

Специфіка Единбурзького університету

Як ВНЗ, котрий приймає понад 35 000 студентів, 37% з яких — іноземні громадяни, Единбурзький університет продовжує залучати найбільші розуми світу. Установа вищої освіти пропонує цілий ряд способів навчання, починаючи з тих, хто навчається на кампусі програм та закінчуючи онлайн-навчанням на неповний робочий день. Він є найбільшим постачальником онлайн-дистанційного навчання в Russell Group з дослідницьких університетів Великобританії, а також пропонує більш ніж 60 онлайн-програм. Останній звіт Агентства щодо забезпечення якості, нагородив The University of Edinburgh найвищим рейтингом, який може бути візуально помічений за якістю студентського досвіду. ВНЗ пропонує більш ніж 500 курсів бакалаврату, 300 магістерських курсів та 135 дослідницьких напрямів.

Позиція освітнього закладу як одного з провідних дослідницьких університетів Великобританії була підтверджена результатами рамкової програми досліджень у 2014 році (REF). REF оцінює 83% Единбурзької дослідницької діяльності як світового лідера або серозного дослідника міжнародного рівня, займаючи четверте місце у Великобританії, ґрунтуючись на якості та широті досліджень.

Вартість навчання в Единбурзькій освітній структурі

За останніми даними, вартість навчання для резидентів країни на бакалавраті становить $12,500, на магістратурі — $17,500. Студенти з інших держав можуть розраховувати на вартість бакалаврату $23,418, на магістратури — $18,099. Не можна не згадати, що додаткові витрати також високі, навіть вище, ніж багато хто може собі уявити. Без сумнівів, цей університет може надати якісний диплом, але, він не є єдиним у своєму роді. Кваліфіковані фахівці UP-STUDY, маючи багаторічний досвід роботи у сфері надання послуг освіти, радять розглянути в якості ВНЗ для отримання європейського диплома з доступною платою за навчальний рік та високою якістю навчання — університети Польщі.Необхідно також згадати, що University of Edinburgh надає ряд послуг підтримки, які допоможуть студентам у навчанні та особистих потребах.

У всіх учнів буде доступ до академічної підтримки протягом усього часу, та, якщо цими учнями є іноземні студенти або резиденти країни, Міжнародне бюро надасть підтримку та допомогу всім заявникам.Університет Единбурга посідає дев'яте місце у Великобританії та 60-е місце у світі в останньому випуску QS Graduate Rankability. Випускники з Единбурга також є одними з кращих у Великобританії, вони отримують середню зарплату у 49 500 фунтів стерлінгів протягом п'яти років, після закінчення університету.

Підсумовуючи, варто зауважити, що і саме місто Единбург вважається одним з кращих місць для життя у світі, тому, без сумнівів, в ньому цікаво та комфортно навчатися. Крім отримання знань в обраній сфері, тут є місця та заходи, на яких можна розважитися або познайомитися з новими людьми. У цьому випадку не варто забувати про найбільший щорічний фестиваль мистецтв у світі, фестиваль Edinburgh Festival Fringe. У всьому іншому, Единбурзький Університет є прекрасним ВНЗ, але не єдиним, який може відкрити безліч перспектив.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини