ТОП університетів світу: Університет Цюриха (University of Zurich). Огляд університету

9732
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Цюриха (University of Zurich). Огляд університету

Університет Цюриха оцінюється як 73-й кращий університет світу відповідно до Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, розділивши цю позицію з Університетом Копенгагена.

Заснований у 1833 році, Цюрихский вищий навчальний заклад — один з найбільших університетів у Швейцарії. Він оцінюється як 73-й кращий університет світу відповідно до Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, розділивши цю позицію з Університетом Копенгагена.

Також, однією з переваг даної освітньої структури є той факт, що вона входить до числа 150 кращих ВНЗ світу з працевлаштування у QS Graduate Rankability 2019.

Відповідно до QS з предметів, Цюрихський університет займає 20 позицію з анатомії та фізіології, а за тематикою Цюрихська стоматологія сидить на заслуженому 29-тому місці. Маючи більш ніж сто років досвіду навчання студентів з різних країн, цей ВНЗ має комфортний кампус міського типу.

Історія університету та його кампус

Ця установа вищої освіти, як уже раніше згадувалося, була заснована 29 квітня 1833 року. Варто зауважити, що тільки у 1847 році університет дозволив жінкам відвідувати філософські лекції, а вже у 1866 році допустив жінок до докторантури. Факультет ветеринарної медицини був відкритий у 1901 році, на сьогодні він є другим за величиною у світі. У 1914 році ВНЗ переїхав до нової будівлі, яку було спроектовано архітектором Карлом Мозером на Rämistrasse 71.

Корпуси університету Цюриха розкидані всім містом. Співробітники освітньої структури, як і її учні можуть використовувати кілька бібліотек, в тому числі ETH-бібліотеку та Центральну бібліотеку Цюриха, з більш ніж 5 мільйонами томів. На початку шістдесятих років двадцятого століття факультет науки запропонував створити кампус Ірчелпарк на Стрікхофар.

Хоча всі будівлі кампусу будувалися протягом десятиліття, тепер він, крім основних навчальних корпусів має в своєму розпорядженні Антропологічний музей та кантональний Штааттарскій Цюрих (міський архів).

Факультети та вартість навчання у ВНЗ Цюриха

На поточний момент університет має 7 факультетами, серед яких: філософія, медицина, економічна наука, право, математика та природничі науки, теологія, ветеринарна медицина.

Він пропонує один з найширших виборів предметів у країні. Цікаво, що в області біонауки та фінансів існує тісна взаємна робота між University of Zurich та ETH (Федеральним технологічним інститутом), яка триває вже більш ніж 6 років та має відмінні плоди спільної діяльності.

Програми бакалаврату в своїй більшості викладаються швейцарською стандартною німецькою («Hochdeutsch»), але все більшої популярності набирають англомовні курси, які поширилися на багатьох факультетах. Єдина програма для бакалаврів, яка повністю вивчається англійською мовою — це «Англійська мова та література». Всі магістерські курси на факультеті природничих наук проводяться англійською мовою.

Магістратура інших факультетів вибірково може бути, як німецькою, так і англійською. Вартість навчання для нерезидентів країни не перевищує позначки у 2200 євро, водночас як додаткові витрати складають не менш ніж 15 тисяч євро на рік. Дивлячись на обмеженість англомовних курсів, високі сукупні витрати та контраст у менталітеті, фахівці UP-STUDY рекомендують вибирати з ВНЗ інших країн, таких як Республіка Польща. Польські освітні структури мають великий вибір спеціальностей не тільки англійською, а й польською, яку, до речі, значно легше вивчити, ніж Hochdeutsch, а також пропонують доступну плату за навчання та низькі супровідні витрати.

Виходячи з викладеної інформації, підкреслимо, що Цюрихський університет навчає понад 26,5 тисячі студентів, відсоток міжнародних учнів становить лише 16 пунктів. Вступ проходить на підставі оцінок та результатів іспитів. Навчальний рік розділений на семестри. Попри те, що він входить до ТОР 100 світових ВНЗ, він все ж має безліч гідних альтернатив.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини