ТОП університетів світу: Університет Брауна (Brown University). Огляд університету

9474
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Брауна (Brown University). Огляд університету

Браунський університет зайняв 53-е місце у світі в рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 та 25-ту позицію в рейтингу успішності випускників 2018 року.

Браунський університет (BU) є приватним дослідницьким ВНЗ Ліги Плюща, який розташувався у Провіденсі, Род-Айленд, Сполучені Штати.

Заснований у 1764 році як коледж в англійській колонії, він є сьомим найстарішим інститутом у напрямку вищої освіти у США та одним з дев'яти колоніальних коледжів, який заснували до американської революції.

Він зайняв 53-е місце у світі в рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 та 25-ту позицію в рейтингу успішності випускників 2018 року. Як зазначено в Світовому університетському рейтингу QS з предметів, Університет Брауна особливо сильний у дослідженнях з розвитку, де зайняв 25-ту позицію, економіці та економетриці (30-е місце), а також англійській мові та літературі (36-та позиція).

Специфіка та переваги BU

Коледж, на підставах якого виріс Браунський університет, був тією навчальною структурою, яка першою у Сполучених Штатах прийняла студентів, не звертаючи уваги на їх релігійну приналежність. Інженерна програма даного освітнього закладу, до слова, перша в Лізі Плюща, була заснована у 1847 році. Вона була однією з ранніх установ, що надавали докторський ступінь наприкінці XIX століття. У 1971 році координована жіноча установа Брауна, Пембрукський коледж, був повністю об'єднаний в університет. Пембрукський кампус тепер включає гуртожиток та класні кімнати, які використовуються всім Брауном.

Основними перевагами BU є те, що ВНЗ має високий рейтинг та визнання в ряді спеціальностей, серед яких варто відзначити: науки про життя та медицину, природничі науки, інженерну справу та технології, математику, інформатику, фізику, економіку та бізнес, соціальні науки та менеджмент. Увага багатьох абітурієнтів та дослідників прив'язана до мистецтва та гуманітарних наук.

Вартість навчання в Брауні

Фахівці UP-STUDY радять особливу увагу звернути на плату за навчальний рік у даній освітній структурі, оскільки вона більш ніж висока. Максимальна вартість року навчання для нерезидентів країни складе майже 53 тисячі доларів, але може бути трохи менше, все залежить від спеціальності, а також обраного науково-кваліфікаційного ступеня. Для жителів штату плата не перевищує 20 тисяч доларів. Також, потрібно приділити увагу розрахунку додаткових витрат: гуртожиток — $8780/рік, харчування — $5300/рік, навчальні посібники та матеріали $1500/рік, особисті витрати, страховий поліс, внески та інше — обійдуться у $8000/рік.

Представники центру польської освіти UP-STUDY рекомендують придивитися до університетів Польщі, оскільки вони надають можливість отримати якісний європейський диплом з помірною платою за навчання.

Отже, Браун є престижним ВНЗ, який, крім навчання та досліджень активно займається культурним розвитком своїх студентів. Як і багато інших американських університетів, BU дозволяє претендувати на матеріальну допомогу, яка може скласти до 40%. Як стверджує керівництво Університету Брауна, якщо студент має скрутне матеріальне становище, може його підтвердити, а також подає великі надії, тоді ВНЗ може взяти на себе всі навчальні витрати. Інші кандидати на навчання повинні пам'ятати, що, крім високої плати за навчання, необхідно враховувати колосальні супровідні витрати, а також, потребу оформлення візи. Варто уважно зважити всі за та проти, адже BU — не єдиний ВНЗ, який дає якісну освіту.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини