Менеджмент у готельному та ресторанному бізнесі. Кому підійде дана спеціальність?

7867
Facebook Twitter
Менеджмент у готельному та ресторанному бізнесі. Кому підійде дана спеціальність?

Дуже правильно при виборі майбутнього ремесла орієнтуватися на тенденції глобального ринку праці, але, важливим є й особисті переваги адже швидше за все, за фахом необхідно буде працювати все життя.

Дуже правильно при виборі майбутнього ремесла орієнтуватися на тенденції глобального ринку праці, але, важливим є й особисті переваги адже швидше за все, за фахом необхідно буде працювати все життя, тому він зобов'язаний подобатися. Є напрямки, які вимагають навіть після закінчення ВНЗ постійного навчання, причому дуже активного, інші мають на увазі посидючість, треті передбачають безліч комунікацій та відряджень. Кожна професія має свої специфічні особливості, які надалі будуть прямо або опосередковано впливати на Ваше повсякденне життя. Менеджмент готельного бізнесу вимагає від своїх фахівців толерантності, відкритості, комунікабельності та вміння правильно управляти персоналом різної чисельності, національності та складу характеру.

Особливості напряму «Менеджмент у готельному та ресторанному бізнесі»

Навчаючись на цій спеціальності або факультеті, майбутні фахівці будуть мати можливість вивчити тонкощі та деталі управління HoReCa (сектор сфери послуг індустрії гостинності). Пройшовши всі етапи навчання, випускники будуть володіти не тільки знаннями, а й практичними навичками, придбаними завдяки практикам, відкритим бізнес-зустрічам та викладачам, які спрямовані на:

— розуміння стандарту якості сфери послуг;

— вміння правильно підбирати співробітників;

— вибудовування та впровадження стратегій розвитку готелів та ресторанів;

— виконання функцій керівника підприємств;

— відкриття власного бізнесу як на Батьківщині, так і на території європейських держав.

Кому буде комфортно навчатися та працювати у цьому напрямку?

Серед особистих якостей варто відзначити: відкритість до людей та до нової інформації, схильність до вивчення іноземних мов, комунікабельність та вміння знаходити контакт з людьми будь-якого рангу та складу характеру, здатність проявляти послужливість та гнучкість. Сфера гостинності розвивається дуже динамічно, з кожним роком все більш високі вимоги виставляються як до персоналу, так і до менеджменту відповідних компаній. Щоб бути в курсі новинок та зміни тенденцій, ТОП менеджерам готельного та ресторанного бізнесу варто відвідувати міжнародні форуми, конференції та інші подібні заходи.

Переваги розвитку в сфері менеджменту готельного бізнесу

По-перше, інтерес до цієї сфери не згасне при будь-яких обставинах, оскільки більшість людей намагаються регламентувати для себе час роботи та відпочинку, а тому завжди заздалегідь готуються до відпочинку, та, найчастіше, у призначених для цього місцях. По-друге, фахівці, які працюють над своєю кар'єрою та стрімко нею просуваються, мають високий дохід та безліч приємних бонусів: іноземні оплачувані відрядження, знижки на тури, корисні знайомства. По-третє, як підкреслюють фахівці UP-STUDY, отримавши кваліфікацію у польському університеті, з'явиться можливість працевлаштуватися у будь-який з індустріально розвинутих країн.

Польські університети, які мають відповідний факультет:

1. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві.

2. Університет бізнесу у Вроцлаві.

3. Академія суспільних наук у Варшаві та Лодзі.

4. Вроцлавський університет банківської справи.

5. Університет банкова в Познані.

Плата за навчальний рік знаходиться у діапазоні 1000-2500 євро, все залежить від конкретної освітньої структури, мови навчання та спеціальності.Підбиваючи підсумки, підкреслимо, що менеджмент готельного та ресторанного бізнесу — дуже затребуваний напрямок. Студенти, які отримали відповідну спеціальність мають попит як на вітчизняному, так і на міжнародному ринку праці.

Навчаючись в одному з польських ВНЗ, з'являється можливість швидко працевлаштуватися, завдяки якісному європейському диплому.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини