ТОП університетів світу: Токійський Університет (The University of Tokyo). Огляд університету

7826
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Токійський Університет (The University of Tokyo). Огляд університету

Маючи у своєму розпорядженні десять факультетів у п'яти університетських містечках, ця освітня структура особливо цінується через широту кола компетенції у різних питаннях.


Заснований у 1877 році, Токійський Університет був визнаний 28-м кращим університетом світу в рейтингу університетів Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2018, розділивши цю позицію з Північно-Західним університетом. Маючи у своєму розпорядженні десять факультетів у п'яти університетських містечках, ця освітня структура особливо цінується через широту кола компетенції у різних питаннях. Він вважається тим навчальним закладом, який знаходиться в десятці кращих університетів світу з наступних предметів, згідно з рейтингами, QS World University: сучасні мови, механічна, авіаційна та виробнича техніка, анатомія та фізіологія, фармація, фармакологія, фізика та астрономія, соціальна політика та управління.

Особливості та облаштування Токійського інституту

Тодай, а саме під такою назвою більше відомий даний навчальний заклад, почав функціонувати на підставі кількох шкіл медицини та факультету, який спеціалізувався на вивченні культури та її складових. Це публічний навчальний заклад, який влаштувалося у Bunkyo, Японія, є зразком престижу країни та по суті дуже виборчим вищим навчальним закладом. Як уже було згадано, в його розпорядженні десять факультетів, на яких викладають 5730 наукових співробітників. Серед інших досягнень варто виділити й той факт, що Тодай випустив безліч успішних фахівців, які домоглися значних висот, таким чином, серед них: 7 лауреатів премії Нобеля, 3 лауреати Прітцкерівської премії, 3 астронавти, 17 прем'єр-міністрів. Особливістю облаштування даного університету є наявність п'яти масштабних корпусів, головний з яких розташувався в Хонго.

Саме в головному корпусі вміщується велика частина студентів, а також об'єкти досліджень, резиденції студентів та значна частина факультетів. Також, на його території знаходяться Червоні ворота, які є відомою пам'яткою, зведеною у 1827 році.

Факультети та вартість навчання в Тодай

Серед факультетів існують:

— Faculty of Agriculture (сільського господарства);

— College of Arts and Sciences (коледж мистецтва та наук);

— Faculty of Economics (економічний);

— Faculty of Education (освіти);

— Faculty of Engineering (інженерії);

— Faculty of Law (права);

— Faculty of Letters (листи);

— Faculty of Medicine (медичний);

— Faculty of Pharmaceutical Sciences (фармацевтичних наук);

— Faculty of Science (наук).

Також, варто відзначити, що у ВНЗ присутні вищі школи наступних напрямів:1. Graduate School of Agricultural and Life Sciences (сільськогосподарських наук та наук про життя);2. Graduate School of Arts and Sciences (мистецтва та наук);3. Graduate School of Economics (економіки);4. Graduate School of Education (освіти);5. Graduate School of Engineering (інженерії);6. Graduate School of Frontier Sciences (прикордонних наук);7. Graduate School of Humanities and Sociology (гуманітарних та соціальних наук);8. Graduate School of Information Science and Technology (інформатики та технологій);9. Graduate School of Interdisciplinary Information Studies (міждисциплінарних інформаційних досліджень);10. Graduate Schools for Law and Politics (права та політики);

11. Graduate School of Mathematical Sciences (математичних наук);12. Graduate School of Medicine (медична школа);13. Graduate School of Pharmaceutical Sciences (фармацевтичних наук);14. Graduate School of Public Policy (державної політики);15. Graduate School of Science (школа наук).Вартість навчання бакалаврату, втім, як і магістратури для резидентів країни становить 535 доларів за рік. Для іноземних громадян перші два ступені будуть обходитись у 4822 доларів в рік. З огляду на невисокий відсоток зарахувань (10%), а також додаткові витрати 20-30 тисяч доларів, варто подумати про доцільність вступу до Токійського Університету. Дивлячись на досвідчений погляд фахівців центру польської освіти UP-STUDY, українцям й іншим іноземцям з країн СНД та Європи варто вибрати більш близькі в культурному плані країни для здобуття вищої освіти за кордоном, оскільки період адаптації проходить складно для більшості кандидатів.

Отже, Тодай має хорошу репутацію та багаторічний досвід надання якісних послуг освіти. Його студенти динамічно розвиваються не тільки в напрямку навчання, але і в сфері досліджень. ВНЗ по праву пишається своїми науковими досягненнями, та є найперспективнішим для жителів країни, але, іноземці вільно можуть знайти іншу альтернативу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини