ТОП університетів світу: Лондонська школа економіки та політичних наук (London School of Economics and Political Science (LSE)). Огляд університету

9877
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Лондонська школа економіки та політичних наук (London School of Economics and Political Science (LSE)). Огляд університету

Лондонська школа економіки та політичних наук (LSE) — це провідний публічний університет в столиці Великобританії, відомий у всьому світі своїм лідерством в соціальних науках.

Лондонська школа економіки та політичних наук (LSE) — це провідний публічний університет в столиці Великобританії, відомий у всьому світі своїм лідерством в соціальних науках. Також, він знаменитий своєю перевагою як в області досліджень, так і в навчанні, університет та його випускники вносять значний вклад в глобальну політику та дебати. Займаючи 35-е місце у рейтингу Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019, LSE визнаний одним з кращих у світі за цілою низкою академічних дисциплін. У випуску рейтингу університетів QS World University 2017 року, він входив до десятки кращих у світі з соціальної політики, досліджень в області розвитку, політики, комунікацій та медіа-досліджень, антропології, бухгалтерського обліку та фінансів, географії, історії, філософії, та досліджень в області бізнесу та управління.

Особливості та специфіка Лондонської школи економіки

Центральний університетський кампус даного освітнього закладу об'єднує співробітників та студентів з усього світу, пропонуючи дійсно міжнародне середовище. Студенти користуються безпосередньою близькістю до об'єктів світового класу, таких як Британська бібліотека політичних та економічних наук, поряд з Мовним центром LSE та яскравим студентським союзом. Випускники можуть розраховувати на прекрасні кар'єрні можливості, приєднавшись до всесвітньої мережі престижних випускників. Щорічно, LSE надає своїм студентам більш ніж 15,5 млн. фунтів стерлінгів фінансової допомоги, заснованої на потребах та заслуги. Нагороди залежать від вкладу у плату за навчання до повного покриття всіх витрат, з грантами, кредитами та стипендіями, присуджується відповідно до заслуг та реальних доходів.

Програми та вартість навчання в LSE

Серед найпопулярніших доступних програм варто відзначити:

1. Автоматизація та управління: обчислювальні методи та програмне забезпечення.

2. Інформатика: системи інформаційної безпеки.

3. Інформаційні системи.

Варто особливо підкреслити, що 9 років тому, London School of Economics and Political Science у співдружності з двома відомими бізнес-школами, такими як HEC Париж та NYU Stern була створена цікава та ефективна програма Executive MBA, під назвою TRIUM. Даний курс складається з декількох напрямків, серед яких: фінанси, стратегія управління, соціальні науки та підприємництво. Щодо вартості навчання, вона відрізняється в залежності від градуса, напрямку досліджень, курсу та походження. Таким чином, жителі країни оплачують $12,500 — за бакалаврат, $20,000 — за магістратуру.

Нерезиденти країни зобов'язані вносити суми, котрі значно відрізняються від зазначених вище, тому бакалаврат обійдеться в $22,314, магістратура в $30,189. Як люб'язно нагадують кваліфіковані фахівці UP-STUDY, плануючи вчитися в цій школі, варто пам'ятати про те, що витрати на оплату навчання — не єдиний напрямок інвестицій, яких вимагає проживання в Лондоні. Додаткові витрати вимагають не менше коштів, ніж вартість навчання, тому доцільно придивитися й до інших якісним європейським ВНЗ, з лояльною платою та високою якістю. Саме такими є університети Польщі, а наші представники допоможуть підібрати потрібну спеціальність та структуру.

Отже, Лондонська школа є престижним та перспективним вищим навчальним закладом. Її студенти мають доступ до відмінних бібліотек, аудиторій, дослідницьких об'єктів, що сприяє швидкому та всебічного розвитку. Попри високий рейтинг та популярність, ВНЗ не є єдиним, який здатний надати якісний європейський диплом.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини