ТОП університетів світу: Королівський коледж в Лондоні (King's College London, (KCL)). Огляд університету

10904
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Королівський коледж в Лондоні (King's College London, (KCL)). Огляд університету

Даний вищий навчальний заклад входить до сімки кращих університетів Великобританії для наукових досліджень та має загальний річний дохід понад 684 мільйонів фунтів стерлінгів.

Королівський коледж в Лондоні (King's College London, (KCL)) є одним з 25 кращих університетів світу (2016/17 QS World University Rankings), в 2018 році за результатами даного рейтингу він зайняв 23, розділивши його з Університетом Единбурга. Один з найстаріших в Англії, створений у 1829 році. У King's більш ніж 27 600 учнів (з яких близько 10 500 є аспірантами) з приблизно 150 країн світу та близько 6800 співробітників. Королівський коледж має видатну репутацію щодо викладання світового класу та передових досліджень. У 2014 році Research Excellence Framework (REF) King's зайняв 6-е місце у рейтингу «влади», який враховує, як якість, так і кількість дослідницької діяльності,та 7-е місце за якістю, відповідно до рейтингу Times Higher Education. Вісімдесят чотири відсотки досліджень в Королівстві вважалися «провідними у світі» або «чудовими на міжнародному рівні» (3* та 4*). Даний вищий навчальний заклад входить до сімки кращих університетів Великобританії для наукових досліджень та має загальний річний дохід понад 684 мільйонів фунтів стерлінгів.

Особливості та специфіка Лондонського королівського коледжу

King's має особливо високі досягнення в таких напрямках:— гуманітарні науки;— право;— науки (включаючи широкий спектр галузей охорони здоров'я, таких як психіатрія, медицина, сестринська справа та стоматологія);— соціальні науки;— міжнародні дисципліни.ВНЗ зіграв важливу, а іноді й вирішальну роль у багатьох досягненнях, які сформували сучасне життя, таких як відкриття структури ДНК та досліджень, які призвели до розвитку радіо, телебачення, мобільних телефонів та радарів. Королівський коледж Лондона, Гай та Сент-Томас, Королівська лікарня Коледжу та Південного Лондона, а також Фонд Модсли NHS Trusts є частиною King's Health Partners.

Партнери з охорони здоров'я King's Health Academic Health Sciences Center (AHSC) — це новаторська глобальна співпраця між одним з провідних світових науково-дослідних університетів та трьома найбільш успішними фондами Фонду NHS в Лондоні, включаючи провідні навчальні лікарні та комплексні послуги в області психічного здоров'я.

Кампуси та вартість навчання в KCL

У королівського коледжу Лондона в арсеналі 5 великих та добре укомплектованих кампусів, серед яких:1. Історичний кампус Стренд центрі Лондона.2. Три кампусу Темзи: Гай, Сент-Томас та Ватерлоо.3. Кампус на Датському пагорбі на півдні Лондона.Структура складається з дев'яти факультетів, які у свою чергу розділені на велику кількість відділів, центрів та дослідницьких підрозділів. На сьогодні, розцінки королівського коледжу наступні: для резидентів країни, які планують отримати ступінь бакалавра необхідно вносити $12500, на магістратурі плата становить $7500. Для іноземних громадян плата трохи відрізняється та становить $23740 за бакалаврат, та $25740 — за магістратуру. Крім високої вартості ВНЗ виставляє високі вимоги до іноземних кандидатів, хоча відсоток іноземців все-таки становить 37%.

Проте фахівці з UP-STUDY рекомендують зважити всі за та проти та розглянути інші перспективні університети в інших країнах, які здатні запропонувати високу якість навчання та лояльну вартість.

Підбиваючи підсумки, хочемо зауважити, що KCL надає прекрасну медичну освіту в коледжі Святого Фоми. Багато досліджень проводяться саме в сфері медицини та охорони здоров'я. Щорічно, величезна кількість інвестицій з різних фондів перераховуються для фінансування розробок, які спрямовані на порятунок життів дітей та молодих людей. Серед випускників ВНЗ є чимало Нобелівських лауреатів, вчених, відомих поетів та письменників, та ця освітня структура продовжує готувати хороших фахівців, але не є єдиною установою з подібними результатами та завжди є інша хороша альтернатива.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини