ТОП університетів світу: Бостонський університет (Boston University). Огляд університету

11515
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Бостонський університет (Boston University). Огляд університету

Стабільно входячи до сотні кращих університетів світу, згідно з рейтингами Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 Бостонський університет займає 81-у позицію.

Заснований у Бостоні, штат Массачусетс, Boston University є престижним освітнім закладом, який, до того ж, навчав деяких з найяскравіших у світі світил, в тому числі активіста цивільних прав д-р Мартін Лютер Кінга, лауреата Нобелівської премії Елі Візель та американського письменника Саула Беллоу. Він має у своєму розпорядженні кампус, в якому, крім академічних аудиторій, лабораторій є фітнес-центр, ресторани, паби, арена, театр, галереї, вхід в архів, виставковий центр та 500 студентських асоціацій. Стабільно входячи до сотні кращих університетів світу, згідно з рейтингами Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019 він займає 81-у позицію. Традиційно цю навчальну структуру називають BU, історично він пов'язаний з Об'єднаною методистською церквою.

Облаштування та інфраструктура BU

Основні будівлі цієї установи вищої освіти розташувалися у самому серці міста. За майже 150-річну історію він нарощував свій потенціал та тепер, у головному кампусі можна знайти всі умови не тільки для комфортного навчання та досліджень, а й гарного дозвілля. В основному, він вміщує факультет теології, коледж наук та мистецтва, правову школу та знаменитий бібліотечний комплекс Мьюгар. У західному кампусі розміщені: житловий комплекс для студентів Джона Хенкока, спортмайданчики, великі добре оснащені загальні житла. До слова, BU має цілу розвинену мережу гуртожитків, яка забезпечує місцем проживання як резидентів країни, так і міжнародних студентів.

Особливо підкреслимо, що BU класифікується як R1: докторський університет (дуже високий рівень дослідницької діяльності) у Карнегійській класифікації вищих навчальних закладів.

Він є членом Бостонського консорціуму з вищої освіти та Асоціації американських університетів. Ця освітня структура зайняла 37-е місце серед програм бакалаврату у національних університетах, а також 39-е місце серед світових університетів — US News[&]World Report у рейтингу 2017 року.

Курси ВНЗ та вартість навчання в університеті Бостона

Він пропонує ступінь бакалавра, магістра та доктора наук, а також градуси в напрямках медицини, стоматології, бізнесу та права, які можна отримати з допомогою навчання в одній з 17 шкіл та коледжів, розташованих в двох міських кампусах. Хоча ВНЗ має велику історію, він не зупиняється на досягнутому та відкриває все нові школи. Серед останніх фундацій — Школа глобальних досліджень Фредеріка С. Парді, заснована у 2014 році та Школа бізнесу Квестром, перейменована у 2015 році. Всі коледжі та школи мають власні абревіатури, які складаються з трьох великих літер, наприклад, Школа бізнесу Questrom — це QSB ​​і так далі по аналогії.

BU має широкий викладацький склад, що налічує понад 3900 вчителів, які навчають близько 33 000 студентів, з яких 21% — іноземцями. Він є одним з найбільших роботодавців Бостона.

Щодо вартості навчання, зауважимо, що вона значно вище середнього показника у Сполучених Штатах. Для громадян країни плата на бакалавраті, як і на магістратурі не перевищує 20 тисяч доларів. Для іноземних громадян бакалаврат обходиться у 45,686 долара, магістратура — 51 тисяча доларів на рік. Також, значних витрат вимагає й організація побуту — від 15 тисяч доларів на рік. Це дійсно великі суми, тому кваліфіковані фахівці UP-STUDY рекомендують придивитися до ВНЗ Польщі, які можуть стати гідною альтернативою, адже вони мають ідеальне співвідношення між ціною та якістю.

З вищевказаної інформації випливає, що університет Бостона — престижна освітня структура, що випустила багатьох відомих особистостей, серед яких є навіть президент країни. Він виставляє стандартні для США вимоги до кандидатів на зарахування. Має великий вибір спеціальностей, але дуже високу плату за навчання, тому, підійде далеко не кожному іноземцю. Щоб компенсувати витрати, студенти мають можливість претендувати на стипендії. Ті, кому не під силу такі великі інвестиції, можуть віддати перевагу ВНЗ Польщі, які не поступаються в якості, але мають плату, в рази нижче бостонської.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини