ТОП університетів світу: Бірмінгемський Університет (University of Birmingham). Огляд університету

9139
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Бірмінгемський Університет (University of Birmingham). Огляд університету

Бірмінгемський університет став 84-м у світі відповідно до рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, розділивши свою позицію з Університетом Ноттінгема.

Заснований у 1987 році, Університет Бірмінгема є ВНЗ «червоної цегли» — ця назва використовувалася для опису групи університетів, заснованих у промислових містах Англії у XIX столітті.

Також дана установа вищої освіти має членство у Russell Group — це значить, що вона належить до невеликого числа дослідницьких університетів з високою репутацією.

Неможливо обійти стороною і його участь у міжнародній мережі дослідницьких університетів Universitas 21, оскільки це важлива частина зовнішньої діяльності. Ця навчальна структура стала 84-ю у світі відповідно до рейтингу Quacquarelli Symond (QS) World University Rankings 2019, розділивши свою позицію з Університетом Ноттінгема.

Бувши одним зі ста кращих ВНЗ світу, він високо цінується студентами та викладачами, а його випускники заслужили гарну репутацію серед локальних та міжнародних роботодавців.

Birmingham входить до числа 50 кращих університетів з декількох дисциплін у рейтингу університетів світу QS за темами:

  • Англійська мова та література — 41.
  • Лінгвістика — 45.
  • Освіта та навчання — 25.
  • Стоматологія — 19.
  • Дослідження в області розвитку — 32.
  • Видобуток корисних копалин — 50.
  • Соціальна політика та управління — 43.
  • Спортивна політика і управління — 5.
  • Теологія, богослов'я та релігійні дослідження — 35.

Особливості та інфраструктура бірмінгемського університету

Бувши державною установою вищої освіти некомерційного типу, Бірмінгемський університет володіє кампусом міського типу. Варто зазначити, що він має насичену багаторічну історію, та спочатку був заснований як школа медицини та хірургії, а свій королівський чарт отримав тільки у 1900 році. Великобританія налічує 166 вищих навчальних закладів, а університет, котрий розглядаємо, за величиною займає четверте місце.

Маючи красиво облаштований головний корпус, ВНЗ також розпоряджається величезною бібліотекою. Крім цього, він є домом для Барбер Інституту образотворчого мистецтва, житлових робіт Ван Гога, Пікассо та Моне, Шекспірівського інституту, Дослідницької бібліотеки Кедбері, де знаходиться колекція середньовічних рукописів Мінгани,

Музею геології Лапворта та Джозеф Чемберлен Меморіальної годинникової башти, яка є пам'яткою, видимою з багатьох куточків міста. Серед випускників є вчені та дослідники, варто відзначити й колишніх прем'єр-міністрів британського Невілла Чемберлена, та Стенлі Болдуіна, а також композитора сера Едварда Елгара та одинадцять лауреатів Нобелівської премії.

Склад та вартість навчання у Бірмінгемі

На поточний момент у цьому закладі вищої освіти навчається понад 21.5 тисячі студентів, серед яких майже чверть є інтернаціональними громадянами. Викладацький склад налічує понад 2800 вчителів, які мають високу кваліфікацію та всіма методами прагнуть передати знання своїм студентам. Що стосується вартості навчання, для резидентів країни вона не перевищує позначки у 12.5 тисячі доларів, іноземним громадянам рік навчання обійдеться в середньому у 18 140 доларів. Хоча така вартість не є найвищою серед іноземних ВНЗ, але, фахівці UP-STUDY маючи багаторічний досвід підкреслюють, що якісний європейський диплом можна отримати й з більш доступною платою, при цьому не втрачаючи в якості.

Підбиваючи підсумки, зауважимо, що Університет Бірмінгема є престижним британським ВНЗ, який майже щороку входить до 5% передових установ освіти світу.

Він готує своїх студентів до глобального ринку праці та надає для їх навчання всі необхідні умови. Вибір програм досліджень досить великий, всі курси розроблені англійською мовою, тому, крім навчання, буде можливість попрактикувати англійську в її рідному середовищі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини