ТОП плюсів вчитися в Польщі у 2018

5186
Facebook Twitter
ТОП плюсів вчитися в Польщі у 2018

У даній статті ми розглянемо ТОП плюсів польської освіти та ретельно обґрунтуємо таке рішення більшості прагматичної молоді.

Як показує практичний досвід багатьох експертів, молодим людям, які тільки закінчують шкільні заклади дуже важко визначитися з країною здобуття вищої освіти. Дуже велику роль відіграє те, що виникають сумніви, які можуть негативно позначитися на виборі: куди вступають друзі, що подумають однокласники, чого бажають батьки, про що свідчать рекламні проспекти та куди зазивають рекрутери. У реальності, необхідно відкинути такі суб'єктивні чинники та звернеться до низки факторів, які допоможуть прийняти правильне рішення, адже від нього залежить добробут та всебічна реалізація як професіонала та як особистості. Оскільки абітурієнти з України та інших країна СНД активно вступають до університетів дружньої нам держави — Республіка Польща, у даній статті ми розглянемо ТОП плюсів польської освіти та ретельно обґрунтуємо таке рішення більшості прагматичної молоді.

ТОП-5 позитивних аспектів навчання в одному з вищих навчальних закладів Польщі у 2018 році

1. Високий рівень якості. Бувши європейською державою, а також проводячи майже щорічно реформи у найважливіших сферах життєдіяльності, у тому числі й освіті, польські університети дійсно можуть пишатися своєю просунутістю системи, яка відповідає вимогам та стандартам якості. Повністю впроваджений Болонський процес, а також ISCED (міжнародні норми освітньої класифікації) допомогли створити та налагодити міцну систему вищої освіти. Тепер учні забезпечені передовими методиками викладання та сильною матеріально-технічною базою, можливістю вибору мови навчання та висококваліфікованим науково-викладацьким складом.

2. Доступність та вигода. На поточний момент, коли вітчизняні університети підвищили плату на 2018 рік, сміливо можна заявити, що навчання у Польщі є доступним не тільки у порівнянні з іншими європейськими країнами, а й з Україною.

Що стосується вигоди, в іноземців в навчальних структурах РП є всі шанси на завоювання стипендії або гранту, іноді вони можуть отримувати декілька матеріальних виплат одночасно, що дозволяє самостійно оплачувати навчання та мати засоби для щоденних витрат.

3. Відкриває двері для відвідування Європи та інших країн світу. По-перше, при наявності візи і/або Карти Побиту, а без таких дозвільних документів не можна буде навчатися, можна подорожувати без перешкод зоною Шенгену. По-друге, завдяки налагодженим взаємозв'язкам з ВНЗ-партнерами за кордоном, а також програмам типу Еразмус, з'являється можливість навчатися протягом деякого терміну за кордоном. У деяких випадках навіть отримати подвійний.

4. Перспективи працевлаштування. Якісний польський диплом котується в усіх індустріально розвинених державах. Висока кваліфікація випускників дозволяє їм бути конкурентоспроможними на глобальному ринку праці. Отриманих навичок досить для того, щоб зайняти бажану посаду у міжнародній корпорації, так і, щоб відкрити власну справу. Значна частина студентів, ще під час навчання знаходять цікаві та перспективні підробітки, щоб не тільки поліпшити матеріальну ситуацію, а й отримати практичний досвід, завести корисні знайомства, котрі сприятимуть у майбутньому.

5. Легкість вступу та комфорт навчання. У більшу частину ВНЗ можна вступити без складання іспитів та без урахування результатів ЗНО. Для українців це особливо важливо, оскільки у результаті нестачі балів, на Батьківщині їм доведеться втрачати навчальний рік. Що стосується комфорту, навчання проходить у міжнародному та чуйному середовищі, де кожен цінує час та думку своїх колег.

Отже, станом на 2018 рік ситуація у Польщі змінюється тільки на краще та вона здатна запропонувати багато плюсів, які стосуються різних аспектів питання про вищу освіту. Дійсно, вступити до польського ВНЗ не так складно, як може здаватися, але, для грамотного підбору міста, університету, спеціальності, а також координування збору документів до ВНЗ та на візу краще звернутися до представництв UP-STUDY. Наші експерти допоможуть на всіх етапах вступної кампанії, а також підкажуть, як вирішити питання з проживанням, запропонувавши варіанти на вибір. Вам залишиться тільки зібратися з силою та духом, та рухатися назустріч світлому європейському майбутньому.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини