Тонкощі отримання диплома про закінчення одного з університетів Польщі

3070
Facebook Twitter
Тонкощі отримання диплома про закінчення одного з університетів Польщі

У статті, наданій Вашій увазі нижче, описується що потрібно зробити, щоб отримати диплом про вищу освіту в одному з обраних польських установ освіти.

Після кожного етапу навчання, студенти отримують відповідний документ, який підтверджує придбаний рівень освіти. Це не змінюється у залежності від типу власності університету та його спрямованості, а також країни навчання та інших чинників. Винятком може бути лише незакінчене навчання, тому, щоб отримати заповітний сертифікат, потрібно або відновитися, якщо був факт виключення, або доскласти матеріал, який був перешкодою у досягненні мети. У статті, наданій Вашій увазі нижче, описується що потрібно зробити, щоб отримати диплом про вищу освіту в одному з обраних польських установ освіти.

Сертифікат про закінчення для студентів польських університетів

Студенти, серед яких бакалаври, інженер та магістра, отримують диплом про закінчення вищого навчального закладу після успішного завершення всієї програми обраного курсу, складання всіх передбачених іспитів, написання дипломної дисертації, її успішного захисту та складання останнього вирішального іспиту, що передбачає відповідь на єдине питання. Випускники отримують цей документ при досягненні кожного освітньо-кваліфікаційного ступеня. У разі отримання ступеня бакалавра, він видається через 3 роки після старту навчання, якщо це рівень інженера — 3.5 років, та для ступеня магістра — після 5 років.

Як отримати ступінь бакалавра або магістра?

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY підкреслюють, що простого закінчення навчання мало.

Студенти набувають документ після захисту дипломної роботи. Це означає, що спочатку необхідно успішно скласти всі іспити у сесії, написати довгий науковий текст, котрий відповідає всім параметрам, який буде прийнятий промоутером та рецензентом. Як тільки вдасться домогтися успіху, потрібно надати деканату набір роздруківок, які підтвердять університету готовність учня закінчити конкретний ступінь. Найчастіше для цього потрібно, щоб випускник приніс дипломну роботу, надруковану та оформлену на компакт-диску, копію її титульного аркуша, особисті чорно-білі фотографії в урочистому вбранні, свідоцтво про згоду на обробку персональних даних.

У багатьох університетах Республіки Польща існує так звана картка про зобов'язання студента, яка відноситься до бібліотеки. Якщо Ви все ще винні книги та хотіли б залагодити це непорозуміння, слід повернути їх та отримати відмітку у зазначеній «картці». Бібліотекар закриє Ваш обліковий запис та видасть печатку як доказ того, що Ви не зберігайте ніяких копій вдома.

Купівля університетського диплома

В Інтернеті є багато пропозицій, які деякі недобросовісні молоді люди можуть використовувати, щоб купити дипломну роботу. Сертифікат про закінчення курсу, безумовно, виглядає дуже привабливо у резюме, але роботодавців краще не обдурювати, тому що вони можуть швидко перевірити компетенції співробітника (претендента на посаду). Коли вони дізнаються, що у кандидата підроблений диплом, вони можуть повідомити про це у поліцію. Ця ситуація призведе до штрафу, такого як сплата адміністративного стягнення. Однак це ще не все, тому що інші роботодавці також будуть сповіщені про спробу обману — з цієї причини такій людині може бути важко знайти джерело доходу.

Отже, щоб отримати заповітний польський диплом, необхідно докласти чимало зусиль, але воно того варте. По-перше, як показує практика, випускники польських ВНЗ мають високий рівень володіння професією,

що допомагає працевлаштуватися у перші кілька місяців після придбання кваліфікації. По-друге, з сертифікатом, отриманим у Польщі, можна влаштуватися на роботу практично у будь-якій країні земної кулі. Та й, загалом, не враховуючи можливостей професійного зростання та розвитку, придбання вищої освіти, у закінченій формі допомагає стати цілісною особистістю.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини