Студенти-юристи Університету Козмінського використовують технологію VR

905
Facebook Twitter
Студенти-юристи Університету Козмінського використовують технологію VR

Технологія VR процвітає. Розглянемо більш детально запропоноване нововведення, а також пройдемося коротким оглядом спеціальностями, які пропонує цей ВНЗ.

Технологія VR процвітає. Крім розваг, вона використовується у багатьох областях. Гра на основі віртуальної реальності, яка використовується у магістерській програмі з права в Університеті Козмінського, є першою подібною ініціативою у Польщі. У цій установі вищої освіти Республіки Польща створена навчальна гра для майбутніх юристів. Одягнувши окуляри віртуальної реальності, студенти оглядають місце злочину. Розглянемо більш детально запропоноване нововведення, а також пройдемося коротким оглядом спеціальностями, які пропонує цей ВНЗ.

Гра, котра розвиває, для студентів юридичних факультетів в Akademii Leona Koźmińskiego

Уявіть себе прокурором на місці злочину. Ви входите до просторої кімнати. Обережно підніміть фігуру з шахової дошки. Ви відкриваєте ящик. За столом у кріслі бачите померлу людину з пістолетом у руці та вогнепальним пораненням у голову. Тепер можна досліджувати глибину кімнати. Відкриваєте сейф. Але хіба правильно було інтерпретативно деталі, описані у звіті?

Це буде оцінено лише лектором. Тому що ситуація насправді не відбувається. Людина, яка оглядає місце злочину — студент. Він вивчає правильну поведінку на місці події у віртуальній реальності. Він повинен поводитися таким чином, як ніби він уже фахівець з криміналістики.

Студент знаходиться у віртуальній кімнаті. Його завдання — знайти сліди та речові докази для визначення характеру події. Автор сценарію віртуальної гри проф. Моніка Салкевич, проректор з юридичних досліджень та директор юридичного коледжу в ALK підкреслює, що у разі вбивства, необхідно відповісти на питання, хто був злочинцем.

Учасники беруть на себе роль слідчого. Потім лектор аналізує проведену роботу, вказуючи на допущені помилки, наприклад, пропуски слідів або неправильний порядок їх закріплення. Професор Салкевич стверджує, що навіть фахівці роблять їх, тому буде корисно навчити майбутніх юристів професійній практиці на основі досвіду, який нагадує реальну ситуацію.

Аналогічним чином, освітня цінність сучасних технологій бачиться автором проєкту, Дариною Ендрюс. За її професійною думкою, студент повинен відчувати, що він брав участь у реальному візуальному огляді. На даний момент у розпорядженні проєкту знаходиться дві кімнати, але це тільки початок. Він перебуває на стадії розробки, тому автори додають нові елементи, докази, в уже наявні сценарії. У майбутньому творці мають намір використовувати VR також для вивчення інших предметів.

Дарина Ковальська, член команди розробників помітила, що VR-технологія — це всього лише приклад сучасного дидактичного методу, котрий використовується в університеті. Під час таких занять викладачі користуються брекетами для вимірювання концентрації та 3D-окулярами. Цифрові технології використовуються в якості дидактичної техніки на заняттях з управління проєктами, підприємництва або фінансів.

Вартість навчання та інші спеціальності в Університеті Леона Козмінського

Нагадаємо, що даний університет є одним з ВНЗ-партнерів центру польської освіти UP-STUDY. Якщо Ви бажаєте стати його студентом, щоб весь процес пройшов без затримок, з мінімальною витратою часу та сил, звертайтеся до будь-якого з 28-ми UP-представництв, та Ви отримаєте весь спектр наших послуг на найвищому рівні.

Що стосується вартості навчання, якщо ми говоримо про спеціальність, яка обговорювалася вище, то варто зауважити, що навчання передбачає неподільну магістратуру (тривалість 5 років), а річна плата складає 2333 євро. Інші напрямки досліджень з польською мовою викладання, серед яких фінанси, економіка, менеджмент, психологія у менеджменті та інші, не менш рейтингові, вимагають плати за рік у практично аналогічному діапазоні. Англомовні курси майже у два рази дорожче, але вони перспективні для тих кандидатів, які націлені на глобальне працевлаштування.

Підсумовуючи, підкреслимо, що програми, запропоновані Університетом Козмінського, йдуть у ногу з технологіями. Розроблений проєкт — це лише початок. Більш того, з часом при вивченні майже кожної спеціальності будуть використовуватися технологічні інструменти. Зважаючи на це, якщо Ви зацікавлені в отриманні знань та придбанні досвіду за такими методиками, Вас безперечно варто віддати перевагу даній академії.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини