Студенти ALK мають можливість отримати диплом ESSCA — школи менеджменту

7935
Facebook Twitter
Студенти ALK мають можливість отримати диплом ESSCA — школи менеджменту

Дана стаття, у першу чергу, зацікавить студентів магістратури Академії Козмінського, але також стане корисною для інших абітурієнтів польських ВНЗ, оскільки ми розповімо про можливості, які відкриваються з польським дипломом.

Університет Леона Козмінського (Akademia Leona Koźmińskiego) у Варшаві, Республіка Польща підписав контракт з ESSCA — школою менеджменту. У результаті, студенти програми «Магістр фінансів та бухгалтерського обліку» за спеціальністю «Корпоративні фінанси» можуть навчатися в Анже (Angers) у Франції, протягом двох семестрів та отримати подвійний диплом. Не варто думати, що такі знання стануть у пригоді лише тим студентам, які планують розвиватися та будувати свою кар'єру на міжнародній арені, адже навчання за кордоном для кожної людини стане досвідом, що допомагає розвинути як професійні, так і особистісні якості. Дана стаття, у першу чергу, зацікавить студентів магістратури Академії Козмінського, але також стане корисною для інших абітурієнтів польських ВНЗ, оскільки ми розповімо про можливості, які відкриваються з польським та подвійним дипломом.

Що дає спільна програма ALK та ESSCA?

Випускники цієї спільної програми отримують наступні звання:

— магістр фінансів та бухгалтерського обліку в Університеті Козмінського;

— магістр корпоративного фінансового менеджменту у бізнес-школі менеджменту Essca.Бізнес-школа менеджменту Essca входить до престижної асоціації «La Conférence des Grandes Ecoles», в яку включені визнані бізнес та технічні школи, що надають дипломи акредитованих майстрів. Essca, як і ALK, має потрійну корону акредитації: EQUIS, AACSB, AMBA, а магістерські програми також включені до рейтингу Financial Times.Школа управління Essca працює у восьми кампусах у всьому світі. Студенти Академії Козмінського, які беруть участь у програмі подвійного диплома, навчатимуться у кампусі в Анже (регіон Луара, Франція). Кампус знаходиться у технопольському науковому парку міста.

Участь у програмі подвійних дипломів — прекрасна можливість для створення міжнародної мережі контактів та поліпшення навичок, набутих у рамках навчального курсу, яка також реалізується за межами університетських стін. Умовою для проходження навчання є стажування. Кар'єра офісів обох університетів буде підтримувати студентів у його пошуку.

Правила зарахування на проходження програми

Зарахування студентів відбувається на підставі співбесіди. Кандидати, які вибирають ту ж область навчання, на якій завершили освіту у першому циклі або у ході попередніх досліджень, що впровадили поточні програмні відмінності, звільняються від співбесіди.

Можливості, що відкриваються перед фахівцями з польським дипломом

Не тільки подвійний диплом може відкрити масу можливостей, хоча подібний досвід стане у пригоді у побудові кар'єри. Проте, навіть отримуючи професію тільки у польському (одному з обраних) університеті, студенти мають безліч шансів реалізуватися на міжнародному ринку праці. Природно, значно підвищить можливість більш стрімко побудувати кар'єру наявність додаткових компетенцій, а також участь у міжнародних програмах мобільності та підробітки, що допомагають звикнути взаємодіяти у трудовому колективі, тому під час навчання варто всіляко себе проявляти та вдосконалюватися.

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що університет Козмінського, який, до речі, є нашим партнером, — це один з обраних польських ВНЗ, що дозволяє отримати якісну освіту.

Можливість придбання диплома ESSCA для магістрів цієї польської структури навчання значно полегшить пошук майбутнього місця роботи, як у Польщі, так і у Франції. У будь-якому випадку, крім знань, кожен учень цієї подвійної програми отримає колосальний досвід та шанс на знайомство з культурою та традиціями Франції.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини